Jelenleg az ELTE BTK-n tanulok, elvégeztem 2 félévet, az ókori és keleti nyelvek-egyiptologia szakon, de nagyon nem megy, ezért szeretnék most szeptembertől átjelentkezni magyarra. Lehetséges?
újrafelvételi nem értem minek, ha megvan a pontom, és egy csomó alap tantárgyam megegyezik a magyaron követeltekkel...de lehet ez is egy lehetőség...köszii:)
maga az egyiptomi nyelv baromi nehéz, több száz hieroglif jelet kell megtanulni seperc alatt, lehet én vagyok rá képtelen, de nem szeretnék folyamatosan alapvizsgázni belőle, mert a tanárunk se vmi jó fej..( 50es csoportbol max 3at enged át, akármit csinálsz...mivel minek annyi egyiptologus...:( )...eredetileg is bejelöltem a magyart...csak ez sokkal jobban érdekelt engem...azért ezt tettem első helyre...de már megbántam...nem arrol szol a tárgy amire számítottam....ugyh véleményem szerint akkor érdemes ezt csinálni, ha az egyiptologiát szinte életcélodnak tekinted....:)...nekem másak lettek az elképzeléseim egy eltelt év alatt.
"a tanárunk se vmi jó fej..( 50es csoportbol max 3at enged át, akármit csinálsz...mivel minek annyi egyiptologus..."
Nem hiszem, hogy az motiválná, hogy "minek annyi egyiptológus". Nem csesztetésből mondom, de fényévekre vagy attól, hogy Takács miattad veszítse el a munkáját, neki édesmindegy, hányan vagytok. Viszont aki nem teljesít tökéletesen, az nála nem megy át, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!