Hány részes az egri csillagok?
Mivel mozifilmről van szó, ezért nehezen értelmezhető tipikusan két részben adják le a tévében.
A regény öt részből áll.
MIVAN????
Az Egri csillagok az egy könyv -.- Nem film. Egy részes, egy darab könyv.
Magyarország, 2011...
Sir Butcher
"1968-ban kétrészes film készült a könyvből, Várkonyi Zoltán rendezésében." (Wiki)
Most gyorsabban járt a kezed, mint az eszed :-D
Pedro
Ja, és nagyon szépen kivitelezett film volt, kölyökkoromban IMÁDTAM!
Pedro
Biztos nem egy részböl, most jön az "Egri csillagok 3D", lesznek benne birodalmiak és robotok is, hogy a célközönség is megnézze végre.
Csányi Sándor játsza benne R2D21-t és Bornemissza Gergelyt is, oscarvárományos!^
Azt nem állítottam, hogy nincs film. De az Egri csillagok az könyv. Nem film. Könyv az alap, és csináltak belőle filmet :) Na de nehogy már rácsodálkozzunk majd a könyvesboltban, hogy "Jééé, valaki könyvet csinált a filmből".
Sajnos hallottam már ilyet...
Sajnos anno Gárdonyi Gézának nem tehette bele az ötleteit, mert még nem találták fel. Nem sokára jön a teljesen felújított trilógia.
3D-s Fakerekek tüzijátékkal megrakva. Új fajta nyúlékonyabb szurok. És 3D-s birodalmi szultán klónhadsereg.
Öt részből áll a regény:
Első rész: Hol terem a magyar vitéz?
Második rész: Oda Buda!
Harmadik rész: A rab oroszlán
Negyedik rész: Eger veszedelme
Ötödik rész: Holdfogyatkozás
dellfil
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!