Szerintetek Lesz 2012-ben világvége? Ha nem akkor lesz valamikor?
Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 19:19
31/37 anonim válasza:
Én nem hiszek ebben a majás cuccban! Ja, és majd ha világvége lesz (valamikor évmilliárdok után), akkora már az emberiség rég el fog költözni egy másik bolygóra...! NEM-DE?
33/37 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy addig nem mondok semmit, amíg nem látom. Szerintem valami biztos lesz nem a kisujjukból szopták ki az okosok a dátumot. Nekünk azt mondták a suliban, hogy ez a szélsőséges időjárás a 2012 előjele, mert nem hírtelen jön el a vég, hanem szép lassan pusztulunk majd el. Na de mindenkinek megvan erről a véleménye :)
34/37 anonim válasza:
először is ha ezek a hülye világvége jóslatok beváltak volna akkor már temérdekszer lett volna világvége, különben is semmilyen tudományos megállapítás nincs arra hogy 2012ben világvége lesz. másodzsor pedig ha lesz világvége, akkor nem tudjuk megjósolni az mikor lesz, hiszen akár egy becsapódó meteor is jelentheti a föld végét.
35/37 anonim válasza:
Csak úgy lesz, mint volt 1900-ban és 2000-ben és 2001-ben.
36/37 anonim válasza:
Jó lenne tudni, hogy akkor lesz-e 2012.12.23-án világvége, mert ha igen, akkor felesleges karácsonyi ajándékokat venni... :)
37/37 anonim válasza:
Szerintetek Lesz 2012-ben világvége?
NEM.
Ha nem akkor lesz valamikor?
Tavaly reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!