Idáig olyan 400 világvége volt az utolsó 2000 év alatt. Nemrég is túléltünk egyet.
Túl fogjuk élni a 2012-est, a 2013-ast - és aki megéri, az a 2029-est is.
Kb. 5 milliárd év múlva a Föld megfürdik a Nap koronájában... addig légy türelemmel. Térjünk vissza majd a dologra akkor.
2011. jún. 27. 01:22
12/37 anonim válasza:
Sztem 2012-ben nem lesz, elévgre ezt nem lehet megjósolni
szóval szerintem hogy 2012-ben világ vége legyen az ki van zárva. Egyszer mindenféleképpen lesz.
Meg különben is, 2012 az még korán van, még fel kell nőnöm! :D
2011. jún. 27. 11:41
13/37 anonim válasza:
Nem lesz 2012-ben világvége, viszont megvalósulhat a Hamis Messiás Project (Blue Beam Project).
Hogy a valódi világvége mikor lesz, azt senki nem tudhatja! Máté evangéliumának 24. fejezetében benne van, hogy azt a napot és órát senki nem ismeri csak az Atya. (Mt 24,36) Úgyhogy bárki bármit hazudozik össze időpontokról, tudni lehet hogy valótlanságot állít, ezért nem jött be eddig egyik időpont se és nem is fog.
2011. jún. 27. 13:47
14/37 anonim válasza:
Hétfőn haladt el mellettünk egy kisbolygó 12 000 km-re (a televíziós műholdak 40 000 km magasan keringnek,a hold 384 000km-re).Csillagászati méretekben gondolkodva épp hogy csak megúsztuk.A föld vonzereje hatására az északi félteke irányából jött égitestet egy félkör után szintén észak felé repítette vissza.Az Apophis kisbolygó 3029-ben a földközelben elszenvedő pályaváltozása miatt 2036-ban eltalálhatja a földet(250 méteres).Kb 2000 1km-nél is nagyobb kisbolygó létezhet,globális pusztulásra ítélve a Földet,aminek a felét sem ismerjük.
Sokkal félőbb egy esetleges atomháború kirobbanása,ami miatt szerintem a leginkább félnünk kell,és lassú de biztos pusztulást jelent a környezetszennyezés,ez is egy időzített bomba,de valószínű hogy még ez sem robban 2012-ben.
2011. jún. 27. 16:12
15/37 emiliarvp11 válasza:
Szerintem sem lesz! Először én is bevettem ezeket a bugyutaságokat, akárhova néztem ez volt a téma, akármilyen tv-adót néztem ez volt a téma, még a csapból is ez folyt. Szerintem ezt csak azért csinálják, hogy beijesszék az embereket, vagy el tudják adni a kis "sztorijukat" jó pénzér! :)
2011. jún. 27. 21:20
16/37 bazsko válasza:
2040 körül jön egy meteorit ami elég nagy ahhoz hogy életeket pusztítson el, de az még annyira nincs messze... 2012-ben meg nem lesz! ez csak kitaláció! napkitörések lesznek, de azok mindig is voltak...
2011. jún. 28. 14:08
17/37 bazsko válasza:
előző kommentelő vagyok... elírtam: 2040- környékén, de az még elég messze van...
2011. jún. 28. 14:09
18/37 pretorius válasza:
a mayák már megjósólták és csak ugy igaz lesz mint az elöbi jóslatük eddig minden bejöt amit jósóltak ugy-hogy fel lehet kötni a gatyát mert lesz és tévhitekben ne éljetek nagyon is fogjuk érezni sööt megfogunk fagyni habár lesznek emberek akik nem fognak érezni semmit 2011 06 14 (álitólag)
2011. jún. 28. 14:55
19/37 anonim válasza:
kedves utsó válaszoló, a maják azt mondták, hogy FÖLDRENGÉSEK lesznek, nem hideg, ha már okoskodni próbálsz csinálnád jól, tudod: "Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld" - Yoda
2011. jún. 28. 16:37
20/37 anonim válasza:
Amíg ember él, sajnos mindig lesz valaki, aki felteszi ezt az értelmetlen kérdést. A világnak nem lehet vége, mivel nem folyamat. Legfeljebb elpusztulhat a jelenlegi rendszer, de valami akkor is lesz. És mivel az ember alapvetően képtelen elképzelni a semmit, hát marad neki a kor világvégeideálja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!