Isten teremtett mindent.Ahol, vagy amiben nincs Isten az NINCS ,nem létezik.Abból kifolyólag,hogy szabad akaratot
adott nekünk mert úgy gondolta ne beprogramozott zombik imádják őt,hanem önzetlen szeretettel forduljunk felé azért a nagy ajándékért amit kaptunk tőle (örök boldog élet),vannak lelkek akik gonosz módon elfordulnak tőle, de attól még létezik.Számomra elképzelhetetlen az hogy "véletlen" folytán léteznénk,mivel a véletlenek egyébként sincsenek.A semmiből nem lehet valami csak úgy.Isten viszont a semmiből is tudott teremteni szeretetével.Teljes káosz lenne ha Ő nem lenne...
2011. máj. 21. 18:23
12/16 anonim válasza:
Én pedig szeretettel ajánlom neked a Hang című könyvsorozatot.Hidd el ha nyitott vagy és nem ellenkezel "csakazértis" rengeteg választ fogsz kapni.Ingyen letölthető a www.web-hang.hu oldalról.43 kötetes.
Sajnos megpróbálták hamisítani és kijött a neten még 44-52 kötetig.AZ HAMIS!!!
2011. máj. 21. 18:28
13/16 anonim válasza:
/////// Az hogy engem szolgálj.
Irj privit ott megdumáljuk Üdv az:ISTENED :)
ui:nem lessz olyan borzasztó
írj nekem e-mailt légyszi, nem tudok írni neked:(
2011. máj. 21. 19:21
14/16 anonim válasza:
Az élet értelme a reprodukció és így a genetikai információ fennmaradása. Amelyik élő szervezet nem reprodukálja magát, az meghal, a genetikai információja elvész. Amelyik reprodukálja magát, annak a genomja tovább létezhet egy másik élőlény genomjával keveredve (ivaros szaporodást feltételezve). Elméletileg a végtelenségig fennmaradhat így az örökítő anyag információtartalma. Szerintem ez az élet értelme, mert az élőlényeket a genom növeszti maga köré az egyedfejlődés során, hogy biztosítsa a saját fennmaradását, és ez egyben a spontán, véletlenszerű önszerveződés megdöbbentően bonyolult manifesztációja.
2011. máj. 25. 02:45
15/16 anonim válasza:
Silány életetek lehet, ha ez az értelme :)
2011. máj. 25. 14:30
16/16 anonim válasza:
Már ezerszer volt a kérdés. Az életnek nincs "értelme", mert értelme annak van, amit valami másért csinálnak. Mondjuk a tanulás értelme, hogy jó jegyet kapj, az evés értelme, hogy ne legyél éhes, az alvás értelme, hogy ne legyél álmos. Az életnek nincs értelme, mert nincs az életen kívül álló cél, amit az élet szolgál. Az "élet értelme" kifejezés egy értelmetlenség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!