Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Mit szólnátok egy ilyen új...

Mit szólnátok egy ilyen új írásjelhez?

Figyelt kérdés

Én találtam ki: nevezzük fordított zárójelnek. Bemutatom egy példán:

az étel

a tétel

Ezek így helyesek. Most játsszunk egy kicsit:

az tétel- ez így nem helyes, de zárójelekkel érjük el, hogy mindkettő kijöjjön!

a(z) (t)étel -de ez így megint nem jó, mert ha kiolvassuk a z-t, akkor a t-t is ki kell, vagyis ugyanott tartunk.

Na, erre találtam én ki a fordított zárójelet:

a(z) )t(étel -ez így logikus és íyg teljesül az, amit az elején akartunk. Kicsit szokni kell a szemnek, de nem vészes. Majd keresek példamondatot is, ahol még inkább meg tudom mutatni.

Mit szóltok ehhez?

2011. máj. 6. 10:19
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
68%

Szarság!

Izzad az agyad? Menj sétálj egyet a levegőn!

2011. máj. 6. 10:50
 2/23 anonim ***** válasza:
80%
Mi van és ezt én mikor használnám?
2011. máj. 6. 10:51
 3/23 anonim ***** válasza:
73%

Azt, hogy elso korben marhasag, masodik korben meg spanyolviasz. t(étel) oszt szeva. :P

Gratulalunk, on ujbol felfedezte a kereket!

2011. máj. 6. 10:54
 4/23 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy ilyen k*rva okosak vagytok. Még csinálok pár lepontozást, hátha nem jöttök vissza.

Most őszintén, mi a f*szért kell megtámadni? Mondtam valami rosszat? Ez egy működő dolog lehetne, bizonyos esetkebne szükség lehetne rá. Ilyen hülyék, mint ti, mit keresnek a tudomány kategóriában? (t)étel meg nem jó, határozott névelőt nem lehet elérakni így.

Hülyék vagytok. Nem kell válaszolni, csak húzzatok el. Várom az értelmes válaszokat.

2011. máj. 6. 10:57
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Dobd át a programozás topikba, mert olyan, mint a szintaktika leírások. Ott lehet, hogy kapsz linket is, hogy szokták ezt jelölni.
2011. máj. 6. 10:59
 6/23 anonim ***** válasza:
79%

Jól van én elhiszem de írjál már egy példát h mikor használnánk bakker! Mert szerintem életemben sose volt és nem is lesz olyan hogy egyszerre kéne az étel meg a tétel, ha meg mégis, azt máshogy is le lehet írni! Lehet hülye vagyok, de ezt így tényleg nem értem, mire is lenne jó!

(Lepontozás? Új vagy itt még hülyegyerek ki nem szarja le? :D)

2011. máj. 6. 11:03
 7/23 anonim ***** válasza:
69%
szerintem sose használnám...de legalább már tudom,hogy miért nehéz a külföldieknek megtanulni a magyar nyelvet...mert televan hülyeségekkel.ennek sincs semmi értelme,maximum programozásba lenne tényleg..
2011. máj. 6. 11:03
 8/23 anonim ***** válasza:
36%

Most már tényleg rádférne a séta!

A pontozás nem érdekel senkit, csak a most regisztráltakat!

Az ötletedet meg írd meg az MTA-nak, hátha beválasztanak maguk közé!

:D

2011. máj. 6. 11:11
 9/23 anonim ***** válasza:
27%

Legy oj kedves pontozzal le, csak mert ramutattam hogy hulye vagy mint egy darab ko. :)

Ha megadom a lakcimemet, leszel olyan )k(nedves es kiirtasz a csaladommal egyutt? Vagy elhiszed, hogy ez legalabb akkora marhasag, mint a )w(okozas?

Es akkor azt marmeg sem mondom, hogy ez nem uj irasjel, hanem a () nem hagyomanyos hasznalata.

Ugyhogy, tetszik vagy sem, es akarmilyen agresziven is veded, ez nem inovacio, ez hulyeseg.

2011. máj. 6. 11:12
 10/23 anonim ***** válasza:

Amugy rajottem mi az alapbajod.

s/he alapjan: a/z (t)étel. A nevelo elteres "hagyomanyos feloldasa" ugyanis ez a borult vonal. :) Perjelnek hivak. Bar hiaba, mert ugysem megy oda...

2011. máj. 6. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!