Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Igaz hogy a "fogyatékos" is...

Igaz hogy a "fogyatékos" is képes kettesre megírni a töri érettségit?

Figyelt kérdés

Az lenne a problémám,hogy holnap írjuk az írásbelit, és igazából nem igazán készültem,több okból sem.(nem lustaság.)

A logikám általában jó,meg a fogalmazóképességem is, széleslátókörűnek mondható vagyok.(azt mondják.)

Ugye lehetséges így,hogy megírom a kettest?

Most félek,mert pl.matekra iszonyatosan sokat tanultam, 4 héten keresztül,mert az a gyengém, a magyarra nem tanultam,mert az úgyis megy,de a töriről lövésem sincs,és most félek.

már csak arra van időm, hogy elolvasom a fontosabb érettségi tételeket töriből.

Ugye nem ezen fogok elbukni?

(Továbbtanuláshoz nekem nem számít az átlag.)

2011. máj. 3. 19:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod használni az atlaszt, menni fog. Nem kapsz ötöst, de akár egy kettest-hármast kisajtolhatsz, ha kettes is lesz, szóbelire feljavítod.
2011. máj. 3. 19:17
 2/10 anonim ***** válasza:
63%

Aki tud olvasni és van egy történelem atlasza az ha 4-esnél rosszabbra írja a történelem érettségit akkor menjen el a Lipótmezőre egy kivizsgálásra.

Aki meg kettesre az no comment...

2011. máj. 3. 19:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Úgy hallottam hogy az újfajta atlaszokban vannak évszámok is, a forráselemzés improvizálható.

Kettest vagy hármast erőfeszítés nélkül lehet szerezni középszinten.

4/10 A kérdező kommentje:

köszönöm :) Nagyon remélem,elég nekem a kettes..

a szóbelire mindenképp készülök rendesen!

De sajnos ez most így jött össze..

5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Reménykedem hogy igazatok legyen..

2011. máj. 3. 19:20
 6/10 A kérdező kommentje:
A matekom elvileg meglesz 26 pont,az nekem remek ahhoz hogy diszkalkuliás vagyok :) Most örülök magamnak emiatt :)
2011. máj. 3. 19:21
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én kegyelemkettessel csúsztam át az utolsó év végén, és az írásbelim négyes lett.
2011. máj. 5. 23:56
 8/10 anonim válasza:
78%
Sőt, én a helyedben beírtam volna a felvételire, hogy fogyatékos vagy, ugyanis az plusz 40 pontot jelent!
2011. máj. 7. 23:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Nyugi, a töri könnyű tantárgy. Összejön egy 3-as.
2011. júl. 10. 15:18
 10/10 A kérdező kommentje:
négyes lett,köszi :)
2011. júl. 16. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!