Tényleg volt Adolf Hitlernek egy törvénytelen fia?
Nem volt semmilyen fia.
Az életét eléggé szétszedték ahhoz, hogyha ilyen lenne, akkor az köztudott lenne. Azonkívül "fénykorában" számtalanszor elmondta, hogy nincs és nem is lesz gyereke.
Egyébként a Mein Kamp-ban - amit olvastam, mert ismerjük meg amit kritizálunk - szó sem esik ilyesmiről.
Híres-hírhedt történelmi személyiségekről számtalan pletyka kering. ezek nagy része kamu.
pl én olyat is hallottam Hitlerről, hogy az egyik nagymamája zsidó származású volt... na bumm.
A discoveryn futott róla egy sorozat a családjáról és a szeretőiről.
Több nő is öngyilkos lett miatta, sok barátnője volt mert a nők rajongtak érte a háború elején. Fia biztos nem született viszont volt egy öccse. Lehet hogy az ő családjáról hiszik azt h Hitler leszármazottai. De végülis akkor van közük hozzá.
Nem volt neki fia. Sajnos!
De az is nagy hülyeség ám, hogy volt benne zsidó vér!
Nem volt, ez mind csak kitaláció.
Csak kíváncsiságképpen: miért ne lehetett volna Hitlernek zsidó nagyanyja? Nincs olyan család Európában, Amerikában, ahol legalább egy zsidó felmenő ne lenne...
Ezenkívül meg zsidó nő volt az egyik szeretője.
Másrészt: mond nektek valamit az a szó, hogy POLITIKUS? Az az ember, aki céljai eléréséért, bármit és bárkit feláldoz. Ha a marslakók lettek volna kellőképpen gazdagok, és néputálatlak örvendők, akkor Hitler minden erejével arra irányította volna a gyűlöletet. Arról nem is beszélve, ha a zsidók nagyrészt szegények lettek volna, akkor is baromira nem érdekelte volna a nácikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!