szerintem ez hülyeség. nem lesz tömeggyilkos, csak még egy szemszögből látja a dolgokat. ahhoz, h valaki tömeggyilkos legyen azért ennél több kell. a filozófiától egy ép elme nem borul meg...
2011. márc. 26. 23:31
2/14 Tom Benko válasza:
Ugyan már!
2011. márc. 26. 23:40
3/14 anonim válasza:
Ez csak ingyenreklám. Most én is tuti olvasok tőle valamit, felkeltetted a kíváncsiságomat :D
2011. márc. 26. 23:50
4/14 Silber válasza:
Ennyi erővel a világ összes valamirevaló szociológusa és filozófusa, valamint hasonló téren műveltebb ember gyilkos lenne... Baromság, gondolkodj már...
2011. márc. 27. 00:17
5/14 TWIO válasza:
Én olvastam Nietzschét, minden évfolyamtársammal egyetemben. Sőt, nagyon szerettem. Úgy hiszem, a szakom mégsem képez évente száz-száz tömeggyilkost.
2011. márc. 27. 00:52
6/14 anonim válasza:
Of course. No exceptions.
2011. márc. 27. 01:09
7/14 anonim válasza:
Ugye ezt valamilyen minden vészen át hívő vallásos mondta?
Szerintem ha Nietzsche-t olvasol,akkor értelmes leszel,nagyobb lesz az általános kultúrád filozófia és vallási témakörökben is,valamit néhány dolgot utána új megvilágításban látsz majd.Az olvasó eldöntheti azt,hogy elfogadja,vagy elhiszi-e azokat a dolgokat amit leír egy bármilyen író.Minél többet olvas az ember,annál okosabb lesz,de nem kell mindent elhinni:)
2011. márc. 27. 14:17
8/14 anonim válasza:
Remélhetőleg nem. Sok érdekeset olvastam tőle.
2011. ápr. 2. 11:07
9/14 anonim válasza:
Nietzsche nagyon jó könyveket ír, és filológus múltja miatt nagyon jól csavarja a szavakat nagyon nehéz őket értelmezni (be is vallom, nem is mindent tudok), viszont elgondolkodtató.
Aki ezt mondta neked, hogy "tömeggyilkos" leszel az nagy baromságot beszélt.
2011. ápr. 10. 20:13
10/14 anonim válasza:
Nem tudom, én szeretem Nietzshcét, és még nem lettem tömeggyilkos. Igaz ahogy elnéztem pár hülyét, késztetést már éreztem rá... de győzött a lustaság.
Nietzsche nem való hülyéknek, és a többségnek magas. Ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!