Megsárgul az igazgyöngy?
Figyelt kérdés
18. szülinapomra kaptam egy igazgyöngy nyakláncot, még nagymamámé volt. Azt mondta, hogy legalább évente egyszer vegyem fel, hogy a bőrömhöz érjen, mert különben besárgul. Igaz ez?2011. márc. 26. 17:12
1/3 LadyMissStella válasza:
Én azt hallottam,hogy az igazgyöngy azért olyan értékes,mert sosem sárgul be.
Lehet én tudom rosszul.
2/3 anonim válasza:
"legalább évente egyszer vegyem fel, hogy a bőrömhöz érjen, mert különben besárgul"
Ez marhaság!
3/3 anonim válasza:
A saját zacskójában vagy dobozában kell tartani, finom, puha szövetben.
2-3 évente érdemes óvatosan átkenni olívaolajjal.
Nagyon fontos, hogy csak tiszta kézzel nyúlj hozzá, a bőrödön (legalábbis azon a felületen, ahol érintkezik a bőrrel) ne legyen se parfüm, se egyéb anyag, és erős napsütésben ne viseld, mert károsodik a gyöngy szerkezete!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!