Kaptam karácsonyra Love pearl-t (kagyló, amiben igazgyöngy van), és az van ráírva hogy 3-5 évet kell várni, hogy kinyissam a kagylót. Tényleg várjak 3-5 évet, vagy ki is nyithatom, akár ma?
Figyelt kérdés
Volt olyan komment,ahol egy ékszerész azt írta,hogy a kagyló valószínűleg már nem él,és akkor a gyöngy sem fejlődik,vagy ilyesmi.
Anyukámtól kaptam,aki 1 éve őrizgeti.
2009. dec. 25. 11:16
1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy még tényleg nem fejlődött ki benne a gyöngy. Szerintem még ne nyisd ki.
2/5 anonim válasza:
Hát valszeg nem véletlenül írják rá...
4/5 A kérdező kommentje:
Még megvan,nem nyitottam ki :D De azt gondoltam majd érettségi előtt,hátha szerencsét hoz :D:)
2011. júl. 18. 14:15
5/5 A kérdező kommentje:
Ma nyitottam ki,és volt benne gyöngy :) nagyon szép,remélem szerencsét fog hozni az érettségin :)
2013. jan. 19. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!