Ebből is látszik a Szlovák-Magyar különbség?
Az előbb játszottam honfoglalót a junior szobába és két 13 éves lányt sorsolt be egyik szlovák másik magyar volt
nos :
1) A szlovák kislány sokkal tisztelet tudóbb, okosabb, érettebb volt, azért maradt fent mert beteg és egész nap feküdt és nem volt álmos, szlovák iskolába jár és magyar anyanyelvű valamint mondta, hogy ő most a tanulásra koncentrál és a fiúk később jönnek 13 évesen.
2) A magyar lány, már tele smile-kal kezdte a beszélgetést ( :P:S:D ) és stb.. trágár szavakkal válaszolt, a kérdések 20%-ban jó ha tudott helyesen válaszolni jelzem a junior szobában, iskolában nem valami fényesen szerepel, ahogy ő fejezte ki + a pasikat tartja a legfontosabbnak 13 évesen.
Na ilyenkor egy kicsit szégyellem, hogy magyar vagyok. 18/F
"Na ilyenkor egy kicsit szégyellem, hogy magyar vagyok. 18/F"
Akkor mars külföldre. Nélküled is maradna elég magyarellenes barom az országban.
"miét szégyen, ha egy magyar ember azt mondja, hogy magyar vagyok?"
Ki állította, hogy az szégyen?
A csökött agyaddal nem érted, hogy mit írtak neked ennyien?
Nem tudom a kiscsaj minek tartja magát,de ha felvideki magyar akkor lehet hogy tenyleg(ha nemis megsértődik) megszolja azt hogy "nem szlovak vagyok hanem magyar".ez elég kényes kérdés.ki hogy érzi.attol hogy szlovák allampolgár nem biztos h szlovak.én pl mindik hangsulyozom hogy nem vagyok szlovák.
egy esetből nem lehet leszürni az atlagot h ki milyen.
a szlovákiai-felvidéki magyar es a magyarorszagi magyar között annyi a külömbseg h a felvidekiek mögött huztak egy vonalat(sajnos).legalabbis en igy erzem.
hidd el hogy épp egy mondjuk tisztességes lányra akadtál, mert itt sincs ez másképp.vannak kislányok akik ugy néznek ki mint egy ...nem mondom mi.
ahogy irta egy masik kommentelő van van nalunk is bunko es MO-n is bunko csaj az biztos.
eltulzod a dolgot.szegyelled magad?mert beszeltél egy fiatal lánnyal aki igy gondolkodik?mondok vmit-akkor szégyeld jobban,annyira hogy bujj az agy alá,mert marha sok ilyen lány van még.
de nemcsak nálatok,hanem sajna az egesz vilagban.
ez a mai "tini trend"-sajnos.
tisztelettel egy felvidéki-szlovákiai MAGYAR
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!