Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Ebből is látszik a Szlovák-Mag...

Ebből is látszik a Szlovák-Magyar különbség?

Figyelt kérdés

Az előbb játszottam honfoglalót a junior szobába és két 13 éves lányt sorsolt be egyik szlovák másik magyar volt

nos :

1) A szlovák kislány sokkal tisztelet tudóbb, okosabb, érettebb volt, azért maradt fent mert beteg és egész nap feküdt és nem volt álmos, szlovák iskolába jár és magyar anyanyelvű valamint mondta, hogy ő most a tanulásra koncentrál és a fiúk később jönnek 13 évesen.

2) A magyar lány, már tele smile-kal kezdte a beszélgetést ( :P:S:D ) és stb.. trágár szavakkal válaszolt, a kérdések 20%-ban jó ha tudott helyesen válaszolni jelzem a junior szobában, iskolában nem valami fényesen szerepel, ahogy ő fejezte ki + a pasikat tartja a legfontosabbnak 13 évesen.

Na ilyenkor egy kicsit szégyellem, hogy magyar vagyok. 18/F

2011. márc. 23. 02:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
16:24 Pontosan tudom, hogy az amerikaiak tudnak a legjobban anyázni, talán mert ott van nagyon sok gyerek a szervereken. Semmiféle különösebb nemzetek közötti különbséget nem találtam, akárhol játszottam. Franciák, németek, angolok, románok, amcsik, magyarok, olaszok, horvátok. Mindenhol vannak idióták, és mindenhol vannak normálisak. Az arány meg mindig az adott helytől függ.
2011. márc. 23. 18:30
 12/20 A kérdező kommentje:
azért játszottam a juniorba mert aranytallért gyűjtöttem és ott a leggyorsabb és legkönnyebb amúgy meg a kislány Szlovák Állampolgár. szal papíron szlovák de felőlem neked lehet felvidéki magyar..
2011. márc. 23. 18:56
 13/20 anonim ***** válasza:
73%

"Na ilyenkor egy kicsit szégyellem, hogy magyar vagyok. 18/F"

Akkor mars külföldre. Nélküled is maradna elég magyarellenes barom az országban.

2011. márc. 24. 03:33
 14/20 anonim válasza:
73%
Ő nem szlovák volt,hanem egy felvidéki magyar kislány.Megemlíted a tisztelettudóságát,de szerinted hogy esik egy magyar embernek,ha leszlovákozzák,románozzák,szerbezik vagy ukránozzák?
2011. márc. 27. 14:24
 15/20 anonim válasza:
Ha szerinted valaki szlovák lesz attól,mert szlovák állampolgár kérdem én tőled.Ha a jelenlegi Magyarországot elcsatolnák Franciaországhoz pl és francia állampolgár lenne belőled akkor úgy mutatkoznál be,hogy francia vagy?
2011. márc. 27. 14:28
 16/20 A kérdező kommentje:
azt mond már el akkor h miét szégyen, ha egy magyar ember azt mondja, hogy magyar vagyok?..
2011. márc. 27. 19:47
 17/20 anonim ***** válasza:
78%

"miét szégyen, ha egy magyar ember azt mondja, hogy magyar vagyok?"

Ki állította, hogy az szégyen?

A csökött agyaddal nem érted, hogy mit írtak neked ennyien?

2011. márc. 27. 21:13
 18/20 anonim válasza:
0%
Már miért ne lenne szlovák?! Az egy dolog hogy magyar nemzetiségű ,de ő Szlovákiában született tehát szlovák állampolgár. Joggal nevezheti a kérdező szlováknak.
2013. máj. 18. 10:27
 19/20 anonim válasza:

Nem tudom a kiscsaj minek tartja magát,de ha felvideki magyar akkor lehet hogy tenyleg(ha nemis megsértődik) megszolja azt hogy "nem szlovak vagyok hanem magyar".ez elég kényes kérdés.ki hogy érzi.attol hogy szlovák allampolgár nem biztos h szlovak.én pl mindik hangsulyozom hogy nem vagyok szlovák.

egy esetből nem lehet leszürni az atlagot h ki milyen.

a szlovákiai-felvidéki magyar es a magyarorszagi magyar között annyi a külömbseg h a felvidekiek mögött huztak egy vonalat(sajnos).legalabbis en igy erzem.

hidd el hogy épp egy mondjuk tisztességes lányra akadtál, mert itt sincs ez másképp.vannak kislányok akik ugy néznek ki mint egy ...nem mondom mi.

ahogy irta egy masik kommentelő van van nalunk is bunko es MO-n is bunko csaj az biztos.

eltulzod a dolgot.szegyelled magad?mert beszeltél egy fiatal lánnyal aki igy gondolkodik?mondok vmit-akkor szégyeld jobban,annyira hogy bujj az agy alá,mert marha sok ilyen lány van még.

de nemcsak nálatok,hanem sajna az egesz vilagban.

ez a mai "tini trend"-sajnos.

tisztelettel egy felvidéki-szlovákiai MAGYAR

2013. szept. 14. 21:07
 20/20 anonim válasza:
A szlovakiai magyarok nem szlovakok. 15 vagyok,itt elek Szlovakiaban,az allampolgarsagom is szlovak de en magyar vagyok,semmi kozom a szlovak nemzethez. Ennek ellenere nem elnek Mo-n semmi penzert,itt azert meg mindig jobb a helyzet mint nalatok,bar nem sokkal. Es nem kell altalanositani,itt is rengeteg ostoba ember el,hidd el. Ahogy a diaktarsaimat elnezem....
2015. jan. 4. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!