Léteznek olyan újságok amik összegzik különböző évek eseményeit?
Figyelt kérdés
Az érdekelne hogy vannak-e olyan újságok amik összefoglalják különböző évek eseményeit? (Nekem 2004-2010-ig kéne)
Mivel eddig nem nagyon érdekelt körülöttem semmi, most jöttem rá hogy milyen fontosak a történelmi ismeretek ,és mai társadalmi viszonyok megismerése.Viszont minden történelem-sorozat köteteim csak 2003 végéig mondják el a világ eseményeit.Nekem pedig egészen 2010 dec. végéig kéne minden információ.Az is megfelel ha havi összefoglalókat mutattok mert az is tökéletes lene és az ismeret is részletesebb.
Minden segítségért előre is köszi!
2011. jan. 26. 20:14
1/1 anonim válasza:
hát én nem tudok ilyenről, de írd be wikipedia keresőbe, hogy 2004, aztán 2005 ... 2010, ott összefoglalja. (külön az éveket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!