A jövedelmek újraelosztása és annak hatásai témában írom a szakdolgozatomat. Milyen fejezetekből építsem fel?
Figyelt kérdés
Ezen belül a magyar családtámogatási rendszer pénzbeli ellátásait elemzem. Tanácstalan vagyok.2011. jan. 16. 21:26
1/2 anonim válasza:
-Szocializmus/kommunizmus boncolgatása mindenképp.
-A jelenleg fennálló rendszerben, a javak mennyi idő alatt kerülnének vissza ugyanazon kezekbe a világ top 5% ának kezébe, úgy, hogy mi az egyenlően elosztott összegből csak azt tudtuk megvenni (átmenetileg) hogy ne tartozzunk senkinek, valamint azt, hogy legyen tető a fejünk fölött.
2/2 anonim válasza:
Pff msot néztem az alkérdést. akkor azok amiket írtam storno. Sorry de ennyire sepcifikusan nem tudok. És nem is akarlak lelombozni, de kicsi az esélye, hogy annak aki tudna erre mit mondani az pont belebotlik a kérdésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!