Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Melyek a legjobb filozófia...

Melyek a legjobb filozófia oldalak?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok és fontos lenne rátalálnom a legpontosabb, legtömörebb, de mégis érthető, filozófiás oldalakra...

Mivel nem értek hozzá ezért nem tudom megállapítani mi az igazán jó ebben a témában...

előre is köszönöm!

2010. nov. 16. 17:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

11:27

"Figyelj! És most talán hasra kellene esni a szuperhatalmak előtt..."

Nem azt mondtam, hogy hasra kell esni, hanem azt mondtam, hogy nem meglepő, ha egy olyan országban, ahol van Stanford, meg Yale, meg Harvard, meg Cornell, meg Tufts, meg MIT, meg UCLA, meg még 50 másik ilyen, ott több és jobb jegyzet készül, mint ahol egy ELTE van mindössze.

De ha szándékosan nem akarod érteni, amit mondtam, akkor hisztizz csak nyugodtan magadban, szerencsétlen.

"Legyél csak nyugodtan büszke arra, hogy magyar vagy és ne azt nézd, hogy jajj az USA!!!"

Én nem tartozom a gyk-n divatos magyarellenes táborba, de ettől még hülyeség letagadni a valóságot. Magyarul nem olvasok szinte semmit, mert ami magyarul van, az vagy idejétmúlt, vagy ideologikus. Nem azért, mert a magyarok buták, hanem azért, mert ez egy kicsi, nem túl gazdag ország, ezért ami jó és új, az itt nem jelenik meg, csak angolul, németül, franciául stb., ide meg csak egy része jut el sok évvel később, gyakran alaposan eltorzítva.

"Akkor mégis miről beszélsz???"

Leírtam, miről beszélek, és vagy túl buta vagy, hogy megértsd, vagy egyszerűen nem akarod érteni.

2010. nov. 22. 18:14
 12/17 BlackSword ***** válasza:

akkor most azon egyetemekről beszélsz, ahol a BME-n, és a DE-n végzett professzorok tanítanak??? Nem hisztizek, csak tudom ennek is az okát... Rengeteg magyar azért megy ki az USA-ba, mert ott több pénz jut kutatás-fejlesztésre... Ez nem jelenti azt hogy jobbak, csak azt hogy gazdagabbak... Ha olyan húúú, de jó lenne az oktatásuk, akkor miért hívják át az európai tudósokat??? Hát elárulom, azért, hogy tanuljanak tőlük...

És igazán abbahagyhatnád a minősítésemet, mert én nem véleményeztelek téged... Már bocsi...

2010. nov. 22. 20:00
 13/17 anonim ***** válasza:

tegnap 20:00

Mennyi a magyarok aránya az amerikai felsőoktatási munkaerőben? 0,1%? 0,01%?

Inkább japánok, koreaiak, kínaiak, indiaiak, németek, angolok, ha már külföldi munkaerő.

De az, hogy a legjobb magyar professzorok az USA-ban vannak, ahol angolul adnak elő, csak az én igazamat támasztja alá.

2010. nov. 23. 06:00
 14/17 BlackSword ***** válasza:
Több, az mint Te gondolnád, ne beszéljünk az emigránsokról, és azok leszármazottairól... Az, hogy az USA-ban élnek, és angolul tartják az előadásokat, az még nem jelent azt, hogy amerikaiak is lennének... Miért kötekszel, és szívódsz annyit... Az USA egy fajilag gyenge ország, amelyet a nagytőke és a zsidók irányítanak, ráadásul a társadalmi káosz szélén áll, és éppen ezért mesterségesen butítják a lakosságot...
2010. nov. 23. 08:35
 15/17 BlackSword ***** válasza:

Figyelj, ha nem tetszik magyarnak lenni, akkor el lehet innen menni, és lehet nyalni az amcsik fenekét... Ez egy szabad világ... Akkor légy boldog a nagy büdös amerikádban...

Kellemes utat!!! Szia!!!

2010. nov. 24. 08:07
 16/17 anonim válasza:
szerintem blackswordnak igaza van abban legalábbis, hogy a magyar nyelv összehasonlíthatatlanul szebb, változatosabb és kifejezőbb az angolnál és ez nem a csak saját véleményem mielőtt engem is elkezdenél minősítgetni
2010. dec. 2. 15:35
 17/17 anonim ***** válasza:

11-24 08:07

Szerinted aki amerikai forrásokat olvas, az Amerikában akar élni? Szerencsétlen szellemi toprongy.

2010. dec. 2. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!