Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Holnapra (XI.12. ) kész kell...

Holnapra (XI.12. ) kész kell lenni egy matematika feladatlapnak valaki segít benne?

Figyelt kérdés
Ugyanis jegyet kapunk rá .. és én már így is elég rosszul állok.Légyszíves segítsetek!
2010. nov. 11. 22:25
 1/5 A kérdező kommentje:

Íme a kérdések:

1.ha valaki segítene nekem elküldeném emailbe mert ez rajzos

2.Egy bizonyos kódrenszerben BACH-ot YZXS-nek kódolják.Az alábbiak közül melyik jelentheti ugyanebben a renszerben a MOZART-ot?

A. OMAZTR

B. NLAZIG

C. NLZAGI

D. OMAZJH

E. ONAZJG

3.ez is rajzos

4.Egy nagy zsákban 25 labda van,5-féle színben,mindegyikből 5 darab. Legalább hány darabot kell láthatatlanban kivenni ahhoz,hogy biztosan legyen a ivett labdák között 3 különböző színű?

5.Van néhány hörcsögöm. Kettő kivételével mind fehér, kettőt kivéve mind barna és kettőt kivéve mind fekete. Hány hörcsögöm van?

2010. nov. 11. 22:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Abcdefghijklmnopqrstuvwxyz

2. Nem nehéz kód, csak le kell írni az angol ABC-t hozzá. Ahányadik betű elölről pl a B, annyiadik hátulról az Y. Így MOZART: NLAZIG

4. Szerintem 11-et, mert ha nagyon peches vagy, akkor egy színből kihúzol 5-öt, a másikból is 5-öt, és utána már akármit húzhatsz.

5. Három hörcsid van, ekkor van egy fekete, azaz kettő kivételével mind az az egy szem höri fekete, és így tovább a barnával és a fehérrel is.

Rajzosat is megnézem, de nem ígérem, hogy tudni fogom...

2010. nov. 11. 23:25
 3/5 A kérdező kommentje:
már csak egy rajzos feladatban kéne segíteni valaki esetleg tudna segíteni?
2010. nov. 12. 00:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Hol az a rajz?
2010. nov. 12. 12:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Megoldottam. :P
2010. nov. 12. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!