Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Az ha a külsőd miatt kihagynak...

Az ha a külsőd miatt kihagynak a beszélgetésből munkahelyen meg egyetemen vagy suliban, majd azzal vádolnak, hogy antiszociális vagy, az tulajdonképpen egy jó példa súlyos diszkriminációra és áldozathibáztatásra?

Figyelt kérdés
tegnap 14:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

10

Mi árad konkrétan és miből?

tegnap 16:01
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"Mi árad konkrétan és miből?"

A kérdéseidből/kommentjeidből. Az irígység, felszínesség, mások tárgyiasítása és a rosszindulat feléjük, kifogáskeresés, mártírkodás, stb.

tegnap 16:42
 13/15 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Szerintem itt a kérdező az aki szereti áldozati pózba vágni magát, és mindenkit hibáztatni a saját sikertelensége miatt, senki más.
tegnap 17:07
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

A mindennapi bénázásod és felelősségednek be nem látása mit keres a Tudomány kategóriában? Szeretnéd, ha foglalkozna veled vki? Keress fel egy pszichológust.

tegnap 17:12
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig egy munkahelyen sem dolgoztam ahol mindenki szép volt és csak 1-2 ember volt csúnya:D

Szóval már maga az alapfelállás is kérdéses. Max a filmekben vannak ilyen esetek hogy mind a 20-30 kolléga divatmodell és csak a főszereplő egy gyenge 6-os.

Ha csak nem háborús rokkant vagy nem hiszem hogy lehetsz annyira kirívóan ronda hogy emiatt kerüljenek. Felnőtteknél inkább a személyiségből fakadó különbségek miatt alakul ki ilyen.

tegnap 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!