Miért van az, hogy a karrierben sikeresebb emberek közül mindenki hoz legalább egy átlagos szintet fejre?
Tehát nincs olyan nagyon extrém, fura, sorozatgyilkos feje egyiknek sem?
Mind szimmetrikus, semmi feltűnő hiba az arcán (nagy fül, orr, szem, száj) stb. És az ilyen figurák általában számkivetettek.
Végignéztem nagy társaságok fő alkalmazottait és erre jutottam. Az oldalaikon a fő személyzet tagjairól mind van kép.
Nincs az. Pl Trump, Churchill, Putyin, Soros, Orbán, Bezos, Gates, Denny DeVito, Jack Black, Whoopi Goldberg, Sarah Jessica Parker, Mick Jagger, Woody Allen, Einstein, Hawking, Curie, R. A. Salvatore, Szephen King, stb.
Egyik sem (volt) egy szép ember, mégis kimagasló karriert futottak be a saját területükön belül.
1
Szerintem normálisan néznek ki egyik sem kimondottan csúnya vagy torz.
3
Átrakattad?
Ha neked a fura faj az, ami olyan, hogy első látásra lerí róla, hogy agyilag nem százas az illető, akkor meg van válaszolva a kérdés. Olyannak nem szívesen ad senki sem esélyt, főleg prezentációs típusú munkakörökben, aki effektíve ijesztően nemnormálisnak néz ki.
Ill. itt még van egy réteg, a nagyon-nagyon csúnya emberek. Ezek közül két kategória van: 1. aki azért csúnya, mert igénytelen. Na olyan emberrel nem szívesen dolgozik senki, akinek egy alap jóízlése nincs és nem figyel oda a személyes higiéniájára. 2. aki meg szimplán csúnya, azt azért nem veszik fel ilyen helyekre, mert nem szívesen néz rá a munkáltató. Meg nem szívesen tárgyalnak vele ügyfelek. Max. olyan sikeres, híres emberekről tudom ezt elképzelni, akik inkognitóban vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!