A baloldal több gyűlöletet keltett rasszok, vallások között mint amivel a jobboldalt vádolja?
Gyakorlatilag az elfogadásos mozgalmak, migráció finanszírozás azt érte el, hogy Amerika most jól elszigetelődik, Európában az Unió valószínűleg felbomlik és egyre nagyobb a feszültség különböző rasszok között.
Újra bebizonyosodott, hogy nem lehet eltörölni az emberek identitástudatát és egybemosni az összes embert?
Álljunk meg egy szóra, bennem is van azért egy púpos kanálnyi identitástudat a magyarságommal kapcsolatban, de ettől még a legkevésbé sem vagyok gyűlölködő külföldiekkel szemben. Az, hogy az ember meg szeretné őrizni az országa identitását, az a legkevésbé sem jelent gyűlöletet mások iránt.
Illetve azt is tegyük tisztába, hogy amikor olyan dolgok történnek, mint pár másik országban, ahol szeretettel fogadták a migránsokat és annak hatására az emberben gyűlölet ébred irántuk, az nem a népnek szól, hanem a tetteiknek.
Tehát az állításaid a nagy büdös semmire épülnek, mert nem vagy tisztában a dolgokkal.
A baloldal mindig is kényszeresen meg akarta reformalni az embert és társadalmat de soha nem sikerült.
Ennek mélyebb okai vannak mint ezek a mondva csinált magyarazatok
#2 "soha nem sikerült"
Ja. El is felejtettem, hogy a nőknek nincsenek jogai, mindjárt fel is pofozok vagy kettőt csak úgy hobbiból. A feketéknek tilos bemenni a fehér emberek éttermébe, az ateisták heti máglyázása meg 50 perc múlva kezdődik, ott találkozunk, hozzatok szalonnát és sütkérezünk egy jót.
Ja várjunk csak... 🤔
Mert aki nem baloldali az azonnal automatikusan konzervatív jobb oldali keresztény?
Ebbe sok energiát tettél!
#4 Dehogyis, én ilyet nem mondtam, de most nem a jelenről van szó, hanem a múltról. Amikor a nők egyenjogot kaptak, eltörölték a kisebbségi kirekesztést, a vallási üldözést, stb stb stb, akkor ezek mellett szinte kizárólag a baloldali liberálisok álltak. Ezek színtiszta baloldali liberális ideológiák voltak és a baloldali liberálisok érték el őket.
Az állításod úgy szólt, hogy a baloldalnak soha nem sikerült megreformálnia az embert és társadalmat. Hát szerintem ezek elég ütős bizonyítékok a baloldal sikeres társadalmi reformjairól.
#5.
Szerinted de ez nem a baloldal erdeme hanem a felvillagosiodasé.
Szerinted 100 mai kereszténybol hány nem értene egyett a máglyán egetessel? Szerintem 99.99
Sőt, a többség talán akkor se.
Mert ez nem valami, ami keresztényseg része. Mindenkori hatalom minden korban felhasználta az aktuális doktrinakat a hatalma érdekében.
Elégé leegyszerűsítő ezért ezt betudni a baloldal érdemének, hogy nem értünk máglyán, főleg hogy akkoriban nem is létezett a mai értelemben vett bal oldal
Igen, a baloldal nagy víziói mint a kommunisztikus társadalom, vagy a multi kulti, kudarcot vallottak.
Az alapvető filozófiai hiba, mindig egy olyan ember kép, amilyen az ember valójában nem
Egyébként a baloldal ezeket a mintákat egy az egyben a kereszténysegbol vette és a kereszténységen belül is voltak ilyen törekvések.
Nem olyan fekete fehér dolog ez
Jaj, ez a szokásos jobboldali mutogatás a másikra, mint a "nekem nincs bajom a melegekkel, de vonaglanak az utcán..."
Vedd már észre, hogy ezeknek van valami oka.
Melyik gyűlölködésre gondolsz?
Melegek, nők, nemváltó ovisok, feketék, sárgák, kékek, Brüsszel, EU, NATO, ENSZ, USA, norvégok, svédek, ukránok, arabok, iszlamisták, zsidók, ateisták, külföldiek, bevándorlók a vendégmunkások kivételével, külföldre lelépő magyarok, nem minket imádó magyarok, 56-osok, korábban vállalt politikai izmusok, ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!