Tehát ha simán csak annyi van, hogy germános, angolszászos valaki arca (férfiak elsősorban de nők is lehet) akkor már jó eséllyel jóképűnek fognák tartani? Ha valakinek meg inkább kunos, mongolos esetleg törökös az arca akkor azt nagyobb eséllyel fogják kevésbé vonzónak ítélni?
Amerikában például folyamatosan bullyzzák a ázsiai, indiai férfiakat, amiért nem vonzóak.
A szépségideál és a rasszizmus kéz a kézbe járhat?
Vannak, akik igen. Vannak, akik pont ellenkezőleg. Meg olyanok is, akik számára semmi jelentősége.
tegnap 09:00
2/25 anonim válasza:
Az angolszászok pont hogy belterjesek. A férfiak és a nők között is ritka a szép. A német nők sem a szépségükről híresek. :D
tegnap 09:26
3/25 anonim válasza:
Éppen ellenkezőleg. A változatos génállomány a vonzó, nem az elszigetelt belterjes. A távol keleten nagyon meredeken csökken a népesség, mert a tinilányok a négy fal közt európai fiúkról ábrándoznak.
tegnap 09:28
4/25 anonim válasza:
Ha pedig árja fajelmélet. A nácik se véletlenül a norvégok közül válogatták ki a legtöbb nőt és férfit a "továbbtenyésztéshez". A németek között kevés az a fajta árja, amiről a nácik beszéltek.
tegnap 09:31
5/25 anonim válasza:
"A távol keleten nagyon meredeken csökken a népesség, mert a tinilányok a négy fal közt európai fiúkról ábrándoznak."
A távol-keleti tinilányoknak maximum a rémálmaikban jönnek elő az európai srácok.
tegnap 10:05
6/25 anonim válasza:
Én például nagyon oda vagyok az indiai és ázsiai fiatalok szépségéért. Én például szoktam masztizni a fiatal Michael Jackson arcképére - mert az olyan édes!
tegnap 10:05
7/25 anonim válasza:
Csak szólok, hogy Jacko se nem ázsiai, se nem indiai, hanem afroamerikai volt. :D
tegnap 10:08
8/25 anonim válasza:
#7 - tudom, de szerintem tökre indiainak néz ki.
(Ami a fogalmazásomat illeti, az első mondatba nem kell a "például" szó, csak véletlenül úgy maradt.)
tegnap 10:18
9/25 MDaniel98 válasza:
Olyan helyeken ahol az ilyenből kevés van lehet, de a skandinávoknál nem oszt, nem szoroz.
tegnap 11:15
10/25 A kérdező kommentje:
9
És a skandinávok közé ha beköltözik egy kun ember esetleg egy indiai akkor akár még népszerű is lehet a helyi nőknél?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!