Magyarországon 1948 után be lehetett tölteni ilyen pozíciókat MDP- és/vagy MSZMP-tagság nélkül?
Nyilván ismersz, nyilván ismered a körülményeimet, ezért e határozott hang. Te vagy az a példány, akiről a Nobel díjas pszichológus írta, hogyan kell manipulálni. Nem olyan nehéz ám annak, aki ért hozzá.
Tudod ma egy elfuserált rendszer van egy elmebeteg miniszterelnökkel. De konkrét példák mondhatók, ahol egy település lakói ennek megfelelően nyomorognak, és egy másik virul. Nagyon sokféle ember van, bármely korban lehet ennek megfelelően ok nélkül kiszorított és normális eset. Így volt ez az ókorban és így lesz mindig.
Egyik csoporttársam megmutatta, mit vettek el az apjától. Másik a tsz-ekről mesélt. Én is sokat meséltem, mert gyermekkorom az osztrák határ mellett éltem le, akkor még orosz határőrizettel.
De mit tudhatsz te ennek finomszerkezetéről. Tudhatnál, ha hajlandó lennél objektíven vizsgálni a történelmet.
Mindezt nem neked szántam, nem hinném, hogy változtatható vagy. De elég sok itt az a ma már felnőtt ember, akinek nincs tapasztalata arról a korról. Talán kevesebb lesz a téveszmés. Ráférne erre az országra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!