Az igaz, hogy a nordikusok nem tartják tiszta fehér fajnak a dél-európai népeket?
1
Olvastam több helyen is ezt. Hallottál a Nordicizmus teoriáról? Az bizony a nordikusoktól származik, ők találták ki.
A fehér bőrszínt okozó gének (SLC24A5, SLC45A2) nem Európában fejlődtek ki, hanem Ázsiában. Ez amúgy a kutatókat is meglepte, mert úgy gondolták, hogy Európában alakult ki a kevesebb napfény hatására. Amúgy nem európai eredetű gének. Így a kérdéskör amiről olvastál és kérdeztél lényegében tárgytalanná is válik.
És amúgy például a kínaiak intelligenciája elég jó világviszonylatban mérve és a bőrszín nem felsőbbrendűség azért - mivel a kérdés témaköre effélére utal.
Szerinted van egy általános "nordikus" nézet erről?
Egyik nordikus talán ezt gondolja, másik meg hogy ez egy rasszista baromság.
Ahány ember annyi vélemény
A mediterrán típus sokkal régebbi mint az arab etnikai csoport. Az eredetuk európában a neolitikus terjeszkedésre vezethető vissza
7
Részben bevallom anekdotikus mivel éltem nordikus országban és megkaptam, hogy úgy nézek ki mint egy zsidó. Vagy ha hosszúra növelem a szakállam akkor Mohamednek is elmennék. Ilyent előtte sosem hallottam, meg sem fordult a fejemben , hogy nem fehér lennék :)
Most kicsit elbizonytalanodtam a saját fajomat illetően. :)
"Most kicsit elbizonytalanodtam a saját fajomat illetően."
Tehát tartasz attól, hogy nem a Homo Sapiens Sapiens fajba tartozol?
9
Rassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!