Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Mi állhat emögött a jelenség...

Mi állhat emögött a jelenség mögött?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre, hogy egyre több a transzember, aki fiú, de ő lány meg stb. Pesten szinte napi szinten látok ilyen embereket.

Mi történt? Én nem akarom elhinni, hogy eddig is ennyi ilyen ember volt, csak az elfogadás miatt nem vállalták magukat.

aug. 29. 11:48
 1/9 anonim ***** válasza:
13%

Ugyanolyan mint a "másság".

Régen üldözték, aztán elfogadott lett, azt követően üdvözölték. Vagyis ha marad a tendencia akkor rövidesen kötelező lesz.

Ne értsen félre senki. Semmi bajom velük. Felőlem egy egy másfél mázsás, meleg, szőrös muksó nyugodtan képzelheti magát 6 éves ovis kislánynak is. Teszek rá.

aug. 29. 12:47
 2/9 anonim ***** válasza:
49%

A társadalmi válság és szociális stressz okozta nyomás váltja ki az ilyen "gender diszfória" nevű személyiségzavarokat.

Ráadásul súlyos problémák forrása, hogy ezt az elmebajt ugyanolyan elfogadni való dologgá kiáltották ki, mint a normális homoszexualitást - hisz ahhoz csak annyi köze van, hogy a homoszexuálisokat és a született interszexuálisokat veszélyezteti jobban ez az elmebaj.

Ezt a jelenséget ugyanazért támogatják az elnyomó vezetői osztályok, amiért régebben a homofóbiát. Mivel manapság már a homoszexuálisok nyílt üldözése nehézkes, így ezzel - a médián keresztül, a nagytőke által implementált - szociális modellel újra lehetségessé válik, hogy a homoszexuális embereknek aláássák az emberi méltóságát.

Ráadásul a fiatalokat tömegesen rá lehet szedni, hogy szexuálisan csonkíttassák meg magukat, hogy "jó testbe kerüljenek". Aki erről nyíltan mer beszélni, azt intoleránsnak és homofóbnak titulálják. Cél a társadalom állandó zavarban tartása és az, hogy az emberek bármikor parancsszóra egymásnak ugraszthatóak legyenek, ha megkérdőjeleznék a kiváltságosok társadalmi pozícióját!

aug. 29. 13:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Háát nem tudom te merrefelé mászkálsz, én nem szoktam ilyeneket látni. Vagy lehet, hogy csak nem lesek mindenfelé mint te, hogy hátha látok egyet...
aug. 29. 15:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Pl. Én úgy éreztem, hogy kb. Nincsenek is volvók az országba.

Lett egy céges volvóm, azóta minden sarkon látok egyet.

Szóval egy tényező az is, hogy jobban a tudatában vagy a közmédiának hála és így jobban észre is veszed.

aug. 29. 16:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Te azt honnan a francból tudod? Nem látszik.
aug. 29. 16:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Én kétszer találkoztam női ruhaboltban transzival, nőnek öltözve, borostás arccal. Jól láthatóan férfiak voltak, mondjuk engem nem érdekel, mert letojom, nekem kicsit röhejesek, nekik minden nap bolond ballagás van.
aug. 29. 17:03
 7/9 anonim ***** válasza:
87%

Pedig eddig is ennyi ilyen ember volt, csupán leélték úgy az életüket, hogy senkinek nem beszéltek róla.

Egyébként meg akinek van egy kis esze, az pontosan tudja, egy ember attól nem lesz se jobb se rosszabb, ha kirúzsozza a száját vagy hogy barátja vagy barátnője van.

aug. 29. 18:30
 8/9 anonim ***** válasza:
34%
Akármennyire tolja a hatalom az lmbtq kampányt, ami igazából terelés a problémákról (mivel maga a kormány simán támogatja a pedofiliát, amit tudom, hogy nem ugyanaz, de igazából tesznek rá), az elfogadás egyre nagyobb ebben a témában. Egy leszbi/homo pár simán végig sétálhat Bp-en az utcán, lassan a kisebb városokban is (faluban nem ajánlott). A politika viszont erélyes kampányban ekézi a saját állampolgárait az ellenségképzés kényszerében. Nyilván egy ilyen társaság könnyen támadható, hiszen maguk nem fognak védekezni.
aug. 30. 18:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Az, hogy reklámozzák.
szept. 2. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!