Mi állhat emögött a jelenség mögött?
Úgy vettem észre, hogy egyre több a transzember, aki fiú, de ő lány meg stb. Pesten szinte napi szinten látok ilyen embereket.
Mi történt? Én nem akarom elhinni, hogy eddig is ennyi ilyen ember volt, csak az elfogadás miatt nem vállalták magukat.
Ugyanolyan mint a "másság".
Régen üldözték, aztán elfogadott lett, azt követően üdvözölték. Vagyis ha marad a tendencia akkor rövidesen kötelező lesz.
Ne értsen félre senki. Semmi bajom velük. Felőlem egy egy másfél mázsás, meleg, szőrös muksó nyugodtan képzelheti magát 6 éves ovis kislánynak is. Teszek rá.
A társadalmi válság és szociális stressz okozta nyomás váltja ki az ilyen "gender diszfória" nevű személyiségzavarokat.
Ráadásul súlyos problémák forrása, hogy ezt az elmebajt ugyanolyan elfogadni való dologgá kiáltották ki, mint a normális homoszexualitást - hisz ahhoz csak annyi köze van, hogy a homoszexuálisokat és a született interszexuálisokat veszélyezteti jobban ez az elmebaj.
Ezt a jelenséget ugyanazért támogatják az elnyomó vezetői osztályok, amiért régebben a homofóbiát. Mivel manapság már a homoszexuálisok nyílt üldözése nehézkes, így ezzel - a médián keresztül, a nagytőke által implementált - szociális modellel újra lehetségessé válik, hogy a homoszexuális embereknek aláássák az emberi méltóságát.
Ráadásul a fiatalokat tömegesen rá lehet szedni, hogy szexuálisan csonkíttassák meg magukat, hogy "jó testbe kerüljenek". Aki erről nyíltan mer beszélni, azt intoleránsnak és homofóbnak titulálják. Cél a társadalom állandó zavarban tartása és az, hogy az emberek bármikor parancsszóra egymásnak ugraszthatóak legyenek, ha megkérdőjeleznék a kiváltságosok társadalmi pozícióját!
Pl. Én úgy éreztem, hogy kb. Nincsenek is volvók az országba.
Lett egy céges volvóm, azóta minden sarkon látok egyet.
Szóval egy tényező az is, hogy jobban a tudatában vagy a közmédiának hála és így jobban észre is veszed.
Pedig eddig is ennyi ilyen ember volt, csupán leélték úgy az életüket, hogy senkinek nem beszéltek róla.
Egyébként meg akinek van egy kis esze, az pontosan tudja, egy ember attól nem lesz se jobb se rosszabb, ha kirúzsozza a száját vagy hogy barátja vagy barátnője van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!