Mekkora az esély arra ,hogy a primitív,barbár,bűnöző személyiségű emberek megfordítják az evolúciót és az emberek nem okosabbaká válnak ,hanem butákká?
Nem tudom.
Értsétek jól a kérdést.
Én azt láttom ,hogy egy bölcs,kutlúrált társadalom helyett inkább az ősemberk már már az állatok szintjéhez közeledünk vagy legalább is közelednek egyes emberek.Amivel nem is lenne baj ,ha nem csinálnának 2-3 gyereket is míg egy bölcsebb,kutlúráltabb ember nem csinál egyet sem ,mert a nők csicskának tartják.
Az evolúció sosem kifejezetten azt "díjazta", aki műveltebb, okosabb, kultúráltabb. Vagy legalább is attól függ. Lehet, hogy azt, lehet, hogy nem.
Az evolúció arról szól, ki tud legjobban alkalmazkodni a körülménykehez. Ennyi, és semmi több.
Az, hogy szerinted a primitív, barbár, bűnöző személyiségű emberek rosszabbak, mint a művelt, bölcsebb, kultúráltabb embereknél, voltaképpen nem egy természetes szelekció alapú érvelés, hanem az erkölcsi-morális belső iránytűd (a saját értékrended) szüleménye.
Nem azt mondom, hogy ez baj, hanem csak azt, hogy érdemes tisztán látni ebben. Nyilván én sem örülök annak, ha a barbarizmus felé haladunk, és végképp nem akarom megvédeni a bűnözőket.
Csak azt mondom, hogy evolúciós szemszögből nézve nem feltételnül az erkölcsösség a kifizetődő. Az evolúcióban nincsenek értékek/erények. Vagyis csak egy: ki tudja továbbörökíteni a génvonalat?
Ha olyanok a körülmények, ahol az okos, művelt ember tud inkább szaporodni, akkor ezek a vonások fognak elterjedni.
Ha olyanok a körülmények, ahol az agresszív ösztönlények, akkor pedig ezek a vonások fognak elterjedni.
Az okostelefonok a kisgyerekek butulását váltják ki, tehát ettől jobban kellene félned.
Sok erőszakos bűnözőnek pedig kisebb az esélye a gyereknemzésre, különösen, ha hosszabb időt töltenek börtönben.
5-es
Az okostelefon az egy jó dolog.
Az internetről nagyon sok mindent lehetne tanulni ,ha az embereknek lenne arra esze ,hogy ne a másikat fotózza engedélye nélkül tegyék fel csoportokba stb.
A világról szerzett ismertek,információknak az áramlása hatalmas.
Aki ezt nem használja ki most az nagyot fog bukni.
"Én azt láttom"
. Ettől még nem így van.
Az okostelefon meg többségében felesleges és ártalmas.
"Amivel nem is lenne baj ,ha nem csinálnának 2-3 gyereket is míg egy bölcsebb,kutlúráltabb ember nem csinál egyet sem ,mert a nők csicskának tartják."
Valószínűleg úgy gondolják, hogy aki naphosszat a neten nyomatja az incel picsogást, az nem lenne jó apja a gyerekeiknek.
7-es
Ez az én nézőpontom.
Én azt mondom ,amit én látok.
Nem egy ismerősöm van ,aki bölcs és kultúrált ,de a nők csicskának tartják ezért nincs barátnője.
Az okostelefont pedig nem is értem ,hogy miért nem kötik engedélynek vagy miért nincs olyan ,hogy rendőrségnél jelentést teszek és megvonják végső esetben a telefonhoz való jogot a visszaélő személytől ,akikből nem kevés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!