Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » A szektevezérek miért ennyire...

A szektevezérek miért ennyire sikeresek a nőknél?

Figyelt kérdés

Nemrég néztem egy dokumentum sorozatot ami egy francia szektáról szól, Rael néven. A szektavezér háremet tartott, imádták a nők, rengeteg női követője volt.

Akkor ott volt a Bivolaru féle MISA szekta is amelynek nő tagjaival csak azt nem csináltatott meg Bivolaru amit nem akart. Még a vizeletét is megitatta velük.

Miért ennyire sikeresek a szektavezérek a nőknél?

máj. 29. 15:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem a nőknél sikeresek, hanem általában a gyenge jellemű, megvezethető embereknél.
máj. 29. 15:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb nagydumás karizmatikus személyiség, akik jól tudják manipulálni az embereket. Én is ismerek ilyet, banki vezető lett belőle, pedig egy bohóc szakmailag.
máj. 29. 17:06
 3/7 anonim ***** válasza:
2%

A nők többsége ösztönlényként él és erősen hipergám hajlamú.

A párválasztáskor nem érdeklik őket az etikai elvek és a dolgok intellektuálisan számító háttere - csak az számít, hogy a többi kanhoz képest vezető beosztásban legyen a kiszemelt faszi!

máj. 29. 17:19
 4/7 A kérdező kommentje:

3

Hát igen, ez egy magyarázat lehet a jelenségre…

máj. 29. 18:23
 5/7 MDaniel98 ***** válasza:
A nagydumás, manipulatív de nem különösebben okos emberek általában sikeresebbek mint a kiemelkedően okos, de hallgatag, érdekérvényesítésre képtelen, nyámnyila emberek. A magabiztosság és a meggyőző kommunikáció sajnos fontosabb mint a valódi szakértelem. Lásd: Vezető politikusaink.
máj. 31. 10:55
 6/7 anonim ***** válasza:
76%

5.

Mondjuk Orbánra sok mindent lehet mondani, de egyáltalán nem hülye és nyámnyila. Nagyon is jól csinálja, amit csinál, csak nem az országot nézi, hanem a saját javát.

máj. 31. 12:40
 7/7 MDaniel98 ***** válasza:
6# A szakértelem hiányát emeltem ki elsősorban, és szerintem az meg is áll. Persze rendkívül jól mozgatja a szálakat, irányíttatja a propagandát. De Orbán annyiból tényleg kivétel, hogy ő tudná szerintem szakértelemmel vezetni az országot, ha akarná, de rájött arra, hogyha valamit elront, akkor nagyobb következménye lesz annak egy konszolidáltabb rendszerben mint most.
máj. 31. 12:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!