Az erkölcsi pusztulat tényleg tönkreteheti a nyugati civilizációt?
Igaz nem nyugaton van, de úgy tudom pl. Japánban az Iszlám a leggyorsabban terjedő vallás.
A muszlimok többsége is inkább becsül egy keresztény embert, mint aki teljesen hitetlen és csak a fogyasztói társadalom tagjaként élvezi az életét, és a mának él.
A világ változik. 500 éve 2000 éve is más volt, aztán most nem siránkozunk hogy nem a romaiak világában élünk.
200 év múlva az akkor élőknek sem fog hiányozni például a mai ostoba szexellenes vallásos világunk. A saját korukat, világukat fogják normálisnak tartani akármi lesz is.
"Igaz nem nyugaton van, de úgy tudom pl. Japánban az Iszlám a leggyorsabban terjedő vallás."
Statisztikai torzítás. Japában az iszlám a leggyorsabban terjedő vallás olyan értelemben, hogy 50 év alatt százszorosára duzzadt a muszlim közösség: akik korábban egy kisebb falu lakosságát tették ki, most kb. 100 ezren lehetnek, leginkább indonéz bevándorlók érkezésének köszönhetően. (de így sem teszik ki a japán lakosság 1 %-át sem)
"200 év múlva az akkor élőknek sem fog hiányozni például a mai ostoba szexellenes vallásos világunk. A saját korukat, világukat fogják normálisnak tartani akármi lesz is."
Ebben egyébként nem vagyok biztos, tekintve, hogy a saját életükkel elégedetlenek körében milyen sokan hiszik azt, hogy 50-100 éve sokkal jobb világ volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!