Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Igaz lehet, hogy a Mo. -n élő...

Igaz lehet, hogy a Mo. -n élő 8 év alattiak 55%-a cigány?

Figyelt kérdés
Hihetetlennek tartom... de el tudom képzelni. Szerintetek igaz?
2010. okt. 27. 20:45
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
62%

Itt nem arról van szó, hogy fehér hely-e vagy sem.

Hanem arról, hogy DOLGOZNAK-E vagy sem!

2010. okt. 28. 10:58
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Hiába ríttok, inkább csinyálnátok sok szép gyereket!

Fehéret, sárgát, pepitát. Több magyar fehér gyerek lenne, akkor jobb lenne az arány. A magyar fiatalok csak magukra gondolnak 30 éves korukig, aztán meg görcsölnek és aggódnak, meg a jövőtől rettegnek..így kiirtjuk magunkat. Nem a cigáyn gyerek sok(3-4-5 az normális gyereklétszám, szerintem a 8-10 a sok gyerek)- hanem a magyar gyerek nagyon kevés. Rengeteg egyke, esetleg ketten..ha már három gyerek van, már gyanakodva néznek rád: biztos splampos az anyjuk, vagy nem mosnak kezet pisi után..

Nem rinyálni kéne, hanem vállalni 3-4 gyereket. nem igaz, hogy nem lehet. Azok mondják, akik a kényelmüket féltik, vagy akik nem hisznek semmiben. Csak a pénzben.

Sírjon a szád, de a ki akar az fel is tudja nevelni.

Nem más népeken kellene éjjel ijedezni, hanem a saját szaporulatunkon munkálkodni.

45 fehér magyar nő

2010. okt. 28. 12:50
 23/30 anonim ***** válasza:
58%
konzervatív, nem liberális. Előző
2010. okt. 28. 12:50
 24/30 anonim ***** válasza:

Itt nem arról van szó, hogy fehér hely-e vagy sem.

Hanem arról, hogy DOLGOZNAK-E vagy sem!

Itt nem arról van szó, DOLGOZNAK-E vagy sem!

Hanem arról, hogy a DOLGOZÓK SZÜLNEK-E vagy sem!

MERT JÓ LENNE, HA ODA JÖNNE A GYEREK, AHOL VAN fizetés is. Meg a fizetés mellett idő is, úgyhogy jó lenne, ha apának lenne biztos állása, anyának meg otthonról végezhető munkája, és nagyszülők. És nem egyet hanem 3-4-et vállalnának. Hiába keresssük más szemében a szálkát, a hiba itt van.

Hogy akinek van állása, lakása, az vállaljon pár gyereket. És ne sírjanak a szinglik, hogy őt hol érdekli, hanem örüljenek, mert a gyerek a hazáé is.Az övék is.

Nem könnyű gyereket nevelni, d e mégis ezt kellene, ha nem akarunk végleg kihalni.Nem könnyű, de nem is nehéz, hanem boldogság.Nem kellene félni. Bízni kell és bátornak kell lenni. Ha élni akarunk. Ha félünk, elveszünk.

2010. okt. 28. 12:55
 25/30 anonim ***** válasza:
67%

Én azt tapasztaltam életemben, hogy azt a hibát, amit nem tudunk másban elfogadni..pont azt kell saját magunkban felülbírálnunk. Az egyéni életemben mindig így van.

Talán a népekre is igaz.

vagyis: a legtöbb magyar ezen puffog, hogy a cigányoknak miért lehet több gyerekük, miért nem félnek a jövőtől, mi meg igen? Ezt kell magunkban megvizsgálnunk. Meg kell találni a hitünket, a bizalmunkat, és több gyermeket nevelni.Különben elveszünk.

Szerintem erre tanít bennünket a cigányság. Tapasztalatom szerint semmit nem hoz az élet véletlenül. Ha nekünk ez egy egyre növekvő konfliktus, akkor ezt azért hozta a magyarok elé az élet, hoyg ébredjenek, és neveljenek saját gyerekeket, magyarrá.(nem a cigánnyal szemben,

(hanem a nemzettelen plázagyerekkel szemben mondom)

Pl. a cigányok nem csak több gyereket nevelnek, de cigánnyá nevelik őket. Szerintem ezt tanítja számunkra acigány nép. És mivel nem akarjuk megérteni, így egyre drasztikusabban.

A hír igaz.

2010. okt. 28. 15:26
 26/30 anonim válasza:
58%
wáá .. simán el lehet sajnos képzelni.:S:S itt is ahol lakom, annyi van.. van nekik a városból egy rész... pont a suli mellett.. szörnyű!!
2010. okt. 28. 21:08
 27/30 anonim ***** válasza:

Nekem is 3 gyemekem van, pedig magyar vagyok. Én itthon vagyok még a kicsivel, aki 2 éves, aztán maradok főállású anya, mert addig csak az ő kíánságaikat kell lesnem, és van időm tanulni velük. Mert amikor a legkisebb megy iskolába, én még itthon leszek, de kihasználva az időmet, tanulni szeretnék addig is, mert amikor visszamegyek dolgozni, nem akarok "lemaradva lenni".

Szóval nem csak a cigánynak van 3 gyereke, bár szent igaz, hogy ők általában nem azért szülnek gyereket, mert ez a normális, hanem mert sokuknak ez biztosítja/jelenti a bevételt.

2010. okt. 29. 13:44
 28/30 anonim ***** válasza:

"Igaz lehet, hogy a Mo. -n élő 8 év alattiak 55%-a cigány?"

Néhány napja még csak 50%-nál tartott a licit. Kíváncsian várom, mikor találják ki a gyk-n, hogy 60%, sőt 70%.

A 0-6 évesek száma Magyarországon kb. 700 ezer, ebből kb. 100 ezer cigány. Arányuk tehát nagyjából 15%. Ennyi a tény. A többi hülyítés, paranoia.

Itt lehet pl. olvasni a témáról:

[link]

2010. okt. 30. 13:47
 29/30 anonim válasza:
Szerintem úgy lehetne korlátozni a cigányok szaporodását hogy minél kevesebb a gyerek annál több a segély.
2010. nov. 2. 22:12
 30/30 anonim ***** válasza:
IGAZ!
2010. nov. 22. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!