Igaz lehet, hogy a Mo. -n élő 8 év alattiak 55%-a cigány?
Amíg itt szentistenkedtek, mi meg kihalunk!!!
Inkább fogjatok valami fiút e helyett!!Mind többet érünk vele ;)
"Odafészkeli magát mellém és elkezd nekem dumálni.
"
legalább ők ÉLNEK. Beszél, fészkel, kapcsolatot keres veled..k..nak, vagy beszélnek róla, és sokasodnak..ez ÉLET. Mozgás. Nem szülni, nem beszélni, nem kúrni, nem fészkelődni..ez semmi. Mozdulatlanság. Halál.
Ez nem jó.
Rendben. Akkor elmondom neked, hogy amíg én aludni próbáltam a buszon, az a hülye velem szemben rugdosta a lábam, és úgy terpeszkedett a másik mellettem, mintha övé lenne a busz. Aztán mikor "felébredtem", akkor meg állandóan bökdösött meg rámutatott az összes nőemű emberre a buszban, hogy "kúrnám-e", meg állandóan afelől érdeklődött, hogy azért vagyok-e álmos, mert előző éjjel szexeltem. Azért rühellem az ilyet, mert amikor hasonló egyedek meg akartak lopni, akkor is csak így odajött az egyik haverilag és cigit kért. Ha csak odajön és megszólít az utcán egy cigány, már érzem, hogy baj lesz. Ha te a mély filozófiai gondolataid szerint akarsz ÉLNI, akkor menj be valamelyik általuk lakott faluba és élvezd a társaságukat.
Öngyilkos leszek. Nem akarok úgy felnőni, hogy Magyarország cigány elnyomás alatt van. :(
Írtsuk már ki őket! Mint Hitler a zsidókat.
""Odafészkeli magát mellém és elkezd nekem dumálni.
"
legalább ők ÉLNEK. Beszél, fészkel, kapcsolatot keres veled."
Ja, azért, hogy mikor nem figyelsz kizsebeljen, vagy direkt provokál, hogy legyen oka balhézni, verekedni, kirabolni, agyonverni....
"Azért ne haragudj már, még jó hogy így levontad a következtetést! Mintha bűn lenne 4-5-6 gyerek. És nem tudom, amikor a jól kereső magyar fehér családban van annyi, ott is ezt vonod le?"
Ma a világon sehol NEM lehet eltartani 5-6 gyereket JÓ körülmények között. Max a felső 10.000-nek vagy olyan életszínvonalon, hogy nem döglenek éhen. Tudod te mennyi az iskoláztatás, ruházás, kajálás, stb stb? Milliós fizetés kéne a normális életszínvonal fenntartásához. NA EZ AZ, AMIRŐL nem vesznek tudomást a cigányok. Nekik elég a putri, nekik elég, ha a pulya elmegy oszt' lop magának 2 kiflit reggelire.
Egy 5+2 tagú családnak csak a kajája legalább 120.000 forint havonta. És akkor még csak ettek, rezsi, ruha, iskola (neadj' isten egyetem, az, amire egy gáddzsó nem is vágyik, mert lopni jobban jövedelmez és könnyebb is) mind mind pénz, nincs ingyen.
És egy FELELŐSSÉGTELJES szülő nem szül gyereket úgy, hogy "majd lesz valahogy, megoldjuk". Hanem csak akkor, ha tudja, hogy a gyerekének legalább az alap dolgokat meg tudja adni és nem turkálóból kell a szakadt ruhát bugázni neki és nem vajaskenyeret vacsorázik majd...
"Elég baj ha az átlag család 30 körül vállal csak gyereket "
És különben hogy élsz? Egy átlag fiatal felnőtt 22-24 évesen kerül ki a felsőoktatásból és szerez állást. 6-8 év meg kell ahhoz, hogy ne egy putri albérletbe szüljön gyereket valaki, hanem minimum egy saját (mindegy, hogy vett vagy bérelt), normális lakásba rendezett pénzügyekkel.
"-Hát ne haragudj, ennyire azért ne általánosíts."
10-ből 8 cigányra ez igaz. Mi ez, ha nem jogos általánosítás?
Nem tudom eldönteni, hogy te most egy cigány vagy vagy esetleg egy a cigányságtól minimum 100 km-re elszeparált szuperliberális barom, aki csak addig ennyire liberális, amíg egyszer nem látogat el az alföldre egy-egy faluba, ahol 50 éve még dolgos magyar emberek éltek, mindenki dolgozott, szép, rendezett volt a falu és rendőr sem kellett, mert senki sem lopott. Most meg 95% a munkanélküliség - holott lenne munka - a kocsma állandóan tele van - cigánnyal - és a fehérek MENEKÜLNEK, inkább OTTHAGYJÁK A HÁZUKAT és mindenüket - úgyse venné meg senki - és mennek ahova tudnak. Bárhova, ahol nincs cigány, mert nem lehet közöttük megélni, ha nem asszimilálódik hozzájuk az ember.
És igen, cigányok közvetlen közelében éltem, pontosan tudom miről beszélek.
"Kéremszépen valahol a szemetet is tárolni kell, és kedves EU-s barátaink úgy gondolják hogy erre a legmegfelelőbb hely Magyarország, nem hiába erőltetik annyira az "integrációt" amit persze saját országaikban soha be nem vállalnának, és amiről ők sem hiszik hogy valaha is működhet."
Ilyet csak olyan ember ír, aki sose volt még külföldön, és még filmet se látott róla. Látogass el Párizsba, Londonba, Amszterdamba, Madridba, Rómába... és meg fogod látni, hogy Budapest azokhoz képest még elég "fehér" hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!