Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » A valóság úgy szar ahogy van,...

A valóság úgy szar ahogy van, mert a genetika dönti el, hogy milyen életed lesz és az, hogy hová születsz?

Figyelt kérdés
2024. márc. 21. 14:20
1 2 3
 21/26 Kólauborkával ***** válasza:
100%

Akkr, ha már megemlítetted, hogy ez mentális betegség, akkor szerinted a mentális betegek látják rendesen a világot vagy azok, akik nem mentális betegek?

Mert te most azt bizonygatod, hogy a mentális betegek látják egészségesen a világot, ez paradoxon, nem?

2024. márc. 21. 18:49
 22/26 A kérdező kommentje:

22

Nem kell klinikailag depressziósnak lenned ahhoz, hogy lásd a valóságot. Nem feltétele annak.

2024. márc. 21. 18:52
 23/26 anonim ***** válasza:

"Nincs szándékomban fennmaradni semmilyen formában."

Nekem ezzel a kérdéssel az is a gondom, hogy a kérdés nekem akar lelkiismeret-furdalás okozni azzal is, hogy nem akar alkalmazkodni, meg azzal is, hogy nem akar fennmaradni. #7 voltam.

2024. márc. 22. 13:28
 24/26 A kérdező kommentje:

23

Elnézést ha így érzel. Mindenképp megérdemelnék valamiféle megtorlást amiért megszólaltattam (szinte) a lelkiismeretedet. :)

Egyébként nem volt szándékomban, tehát elnézést.

Ez csupán a 7-es hozzászólásra született amelyben a hozzászóló megpróbált érzelmileg lealázni azzal, hogy ki fogok selejteződni és ez (elvileg) mekkora veszteség nekem. Arra kontráztam rá azzal, hogy nem érdekel, mintegy eltávolítva a támadási felületet.

2024. márc. 22. 13:34
 25/26 A kérdező kommentje:

“ Szerintem régen azért nem voltak incelek, mert a törzs többi tagja még idejekorán agyonütötte őket, csak ebben a túlbiztosított világban képesek az ilyen idegesítő energiavámpír selejtek életben maradni”

És mi alapján választották ki az agyonütésre érdemes személyeket ha akkoriban nem terjesztettek “incel eszméket”?

2024. márc. 22. 13:36
 26/26 MDaniel98 ***** válasza:
A genetika részben meghatározza, hogy mit tudsz elérni az életben, de sztem ezen siránkozni felesleges mivel jelenleg nem nagyon van olyan dolog amivel a meglévő gentikádat befolyásolni tudnád. Nyilván a születési helyed nagyban meghatározza, hogy milyen lehetőségeid lesznek, illetve, hogy milyen ingerek érnek, de a jó hír, hogyha nem valami elmaradott afrikai törzsbe, vagy Észak-Koreába születtél akkor azért megoldható, hogyha nem tetszik a rendszer akkor leléphetsz egy ennél kedvezőbb helyre, nap mint nap rengetegen élnek is ezzel a lehetőséggel.
2024. márc. 25. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!