A valóság úgy szar ahogy van, mert a genetika dönti el, hogy milyen életed lesz és az, hogy hová születsz?
Akkr, ha már megemlítetted, hogy ez mentális betegség, akkor szerinted a mentális betegek látják rendesen a világot vagy azok, akik nem mentális betegek?
Mert te most azt bizonygatod, hogy a mentális betegek látják egészségesen a világot, ez paradoxon, nem?
22
Nem kell klinikailag depressziósnak lenned ahhoz, hogy lásd a valóságot. Nem feltétele annak.
"Nincs szándékomban fennmaradni semmilyen formában."
Nekem ezzel a kérdéssel az is a gondom, hogy a kérdés nekem akar lelkiismeret-furdalás okozni azzal is, hogy nem akar alkalmazkodni, meg azzal is, hogy nem akar fennmaradni. #7 voltam.
23
Elnézést ha így érzel. Mindenképp megérdemelnék valamiféle megtorlást amiért megszólaltattam (szinte) a lelkiismeretedet. :)
Egyébként nem volt szándékomban, tehát elnézést.
Ez csupán a 7-es hozzászólásra született amelyben a hozzászóló megpróbált érzelmileg lealázni azzal, hogy ki fogok selejteződni és ez (elvileg) mekkora veszteség nekem. Arra kontráztam rá azzal, hogy nem érdekel, mintegy eltávolítva a támadási felületet.
“ Szerintem régen azért nem voltak incelek, mert a törzs többi tagja még idejekorán agyonütötte őket, csak ebben a túlbiztosított világban képesek az ilyen idegesítő energiavámpír selejtek életben maradni”
És mi alapján választották ki az agyonütésre érdemes személyeket ha akkoriban nem terjesztettek “incel eszméket”?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!