Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » A neurotipikus emberek miért...

A neurotipikus emberek miért ilyen státusz és validáció mániásak?

Figyelt kérdés
Tehát dopaminfüggők és ehhez folyamatos társadalmi validációra van szükségük ezért nem is tudnak semmilyen elv vagy erkölcs mögé tartósam felsorakozni , mindig nagyon váltakozik az, hogy mi társadalmilag helyes és elfogadható ezért a neurotipikusok nem is értelmezhető morálisan, elvi szempontból hiszen ez erősen instabil náluk.
2024. márc. 14. 14:30
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

20

Te vagy a széntablettás kölök?

2024. márc. 15. 17:51
 22/26 Hintalow ***** válasza:
100%
A fene sem tudja mikor mit ìrtam, de mivel egyike vagyok az oldalon lèvő kb. 5 darab usernek aki nèvvel tolja, biztos visszakereshető 🤷😀
2024. márc. 15. 18:20
 23/26 A kérdező kommentje:

22

Akkor memoria zavar lesz…

Ennyi idősen nem szégyen.

Mondja a vétére még el tud menni egymaga?

2024. márc. 15. 18:22
 24/26 bollocks ***** válasza:
100%
Hintalow, én titkon remélem, hogy a pszichopatákra keményedő, a napiincel, és a kommunizmust istenítő egy és ugyanaz a felhasználó. Ez az ország nem bírna el három ekkora marhát.
2024. márc. 15. 20:29
 25/26 A kérdező kommentje:

24

Személyes nézeteit kérem ne itt terjessze, ugyanis nem ide vág. Off topic.

2024. márc. 15. 20:39
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan azt mondod, hogy a neurodivergens emberek jobbak, mint a neurotipikusak?

Amúgy mondok egy példát. El lehet különíteni a népességet hím és nőstény csoportra (legnagyobb részt). Ebből akkor szerinted következik, hogy az összes nőstény meg az összes hím ugyanolyan? Megsúgom, nem. Na pont ez van a neurotipikus és neurodivergens csoportosításnál is.

2024. márc. 16. 03:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!