Az inceleket igazából hülyének is nézik és azért tagadják előttük, hogy hülyeség az egész teóriájuk mert nem nézik ki belőlük, hogy rájöjjenek a dolgok menetére?
11
Talán nem sztereotíp incel vagyok?
Persze, hogy idiótáknak nézik őket, mert azok is.
Addig igaz, hogy nehezebb előnytelen külsejű személynek párt találni, de nem lehetetlen, csak akkor, ha téves következtetés által eleve felhagy a próbálkozással és nem a megfelelő következtetéseket vonja le.
Gyakorlatot kell legelőször szerezni, mind a társalgásban, mind a szexben, ez utóbbi hiánya égetővé tud válni, ezt elismerem.
vegyél igénybe eleinte profit, hogy elfogódottság nélkül tudj viselkedni lányok társaságában, aztán javíts a kinézeteden, frizura, bajusz, szakáll, van akinek ez bejön és nem kell mindjárt szexre hajtani, de lehetsz sportos, elegáns, keress olyan figurát, ami tetszik neked és úgy nyomasd!
Kérj tanácsot prostitól, meleg fodrásztól, vagy a rosseb tudja, a kebelbeli ismerőseidtől és ne fukarkodj, a csajozás mindenképpen pénzbe kerül.
Aztán olyan helyekre kell járni, ahol vannak lányok, mit tudom én, nyelviskolába például, tánciskolába, a lényeg, hogy tenni kell érte, próbálkozni kell.
Ha meg nem, akkor ne siránkozz fajankó, nyugodj bele, hogy nem lesz macád, verd ki a fejedből, oszt' annyi.
15
Micsoda együttérzés!
A képmutatás felső határát döngeted!!
Most azt hiszed, hogy tényleg érdekel valakit a sirámod?
Csinálj amit akarsz, aki marha, az egyen szénát.
17
Hát az, hogy egyértelműen nincs olyan helyzetben, érezhetően mégcsak a közelében sem járt de nagyon jól tudja mit kéne csinálni!
Mint azok az okosak akik váltig állítják ha behívnák háborúzni nem mennének!
Az életben nem te döntesz barom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!