A románok lehagytak minket minden gazdasági mutatóban?
1
:)
3
De mi hajtja ott ennyire erősen a fejlődést? Értem, hogy vannak hegyeik meg tengereik de mégsem maga a kánaán. Infrastruktúrája is nulla. Most kezdenek autópályákat építeni. Nincs a Kárpátokon átívelő autópálya, egyik végéből az ország másik végébe jutni autóval legalább 12 óra.
5
Értem de akkor sincs semmi infrastruktúrája az országnak. Jó a városi meg országutak rendben vannak de nincs sem autópálya sem vasúti infrastruktúra.
Repterek terén viszont jól állnak ez tény.
5 millió polgáruk viszont külföldön él és dolgozik.
"minden évben lehagynak minket mindenben vagy ötször :D"
Nem minden évben, és nem mindenben, de nagyjából 2-3 évente előznek meg minket valamilyen életszínvonalbeli vagy fejlettségi mutatóban.
"Nem, de nyilvánvaló, hogy erősen fejlődnek, viszont hitelből"
Nem tudom ez miért terjedt el, hogy Románia hitelből fejlődik. 2010-2019 között csak nagyon minimálisan nőtt az adósságuk, a covid miatt ugrott meg 13-14%-kal (fun fact: nálunk is ugyanennyivel nőtt covid alatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!