Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Ráth Végh István melyik...

Ráth Végh István melyik könyvében ír konkrétan az alábbi, pápai véradás történetéről? (Ha erre vonatkozólag valaki esetleg más szerző művét ismeri, az is segítség.)

Figyelt kérdés
1492 júliusában a haldokló VIII. Ince pápával három tízéves fiú vérét itatták. Állítólag azt remélték, hogy megfiatalítja az egyház idős fejedelmét. A három gyermek állítólag nem élte túl a kísérletet, és a pápa ugyanolyan beteg maradt, mint korábban. - Wikipédia

#pápai véradás
2023. aug. 5. 00:05
 1/7 MDaniel98 ***** válasza:
A Tarka Históriákban talán?
2023. aug. 9. 11:40
 2/7 A kérdező kommentje:

Óriási vagy!

Akkor meg is vehetem a könyvet?

2023. aug. 9. 23:00
 3/7 MDaniel98 ***** válasza:
Hát, ha megtalálod vlahol, akkor biztos.
2023. aug. 10. 08:02
 4/7 A kérdező kommentje:

Úgy értem, hogy nem lövök-e félre vele...

2023. aug. 10. 09:31
 5/7 MDaniel98 ***** válasza:
Nem 100%-ra mondom, szóval...
2023. aug. 10. 09:33
 6/7 A kérdező kommentje:

Akkor megveszem a "Hatalom és a pénz" címűt is. Egyikben csak benne lesz! - adalékul a Vatikán sátánista vallása szennyáradatának leleplezéséhez.

Köszike.

2023. aug. 10. 11:50
 7/7 A kérdező kommentje:

Megvettem őket. Átfutva a tartalomjegyzéket, nem látom a történetet. :(

Valami más ötlet? - ÉLETBE VÁGÓ!!!

Ezer köszönet!

2023. szept. 7. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!