Ráth Végh István melyik könyvében ír konkrétan az alábbi, pápai véradás történetéről? (Ha erre vonatkozólag valaki esetleg más szerző művét ismeri, az is segítség.)
Figyelt kérdés
1492 júliusában a haldokló VIII. Ince pápával három tízéves fiú vérét itatták. Állítólag azt remélték, hogy megfiatalítja az egyház idős fejedelmét. A három gyermek állítólag nem élte túl a kísérletet, és a pápa ugyanolyan beteg maradt, mint korábban. - Wikipédia#pápai véradás
2023. aug. 5. 00:05
2/7 A kérdező kommentje:
Óriási vagy!
Akkor meg is vehetem a könyvet?
2023. aug. 9. 23:00
3/7 MDaniel98 válasza:
Hát, ha megtalálod vlahol, akkor biztos.
4/7 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy nem lövök-e félre vele...
2023. aug. 10. 09:31
5/7 MDaniel98 válasza:
Nem 100%-ra mondom, szóval...
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor megveszem a "Hatalom és a pénz" címűt is. Egyikben csak benne lesz! - adalékul a Vatikán sátánista vallása szennyáradatának leleplezéséhez.
Köszike.
2023. aug. 10. 11:50
7/7 A kérdező kommentje:
Megvettem őket. Átfutva a tartalomjegyzéket, nem látom a történetet. :(
Valami más ötlet? - ÉLETBE VÁGÓ!!!
Ezer köszönet!
2023. szept. 7. 00:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!