Elmondható, hogy fasisztoid társadalomban élünk annak fényében, hogy a külsőd gyökeresen befolyásolja a lehetőségeid?
Másrészt a magyar szépségideál nagyon eltérő a nyugat-európaitól. Nálunk a szépségkirálynők többsége cigány vagy zs származású, olyanok akik NY-Európában labdába se rúghatnának, vagy akiktől szabályosan gyakran szó szerint undorodnak a nyugati népek.
Jó példák erre a nemzetközileg elismert sztár modelljeink, legtöbbjük be sem jutott a magyarországi szépségversenyekre, ahol nyomorék kinézetű csajokat díjazzák.
Bollocks, mindjárt felseperlek és mész a szemetesbe.
Amúgy lényeg a lényeg: ami Magyarországon "szép nő" az nyugaton gyakran maga az "undorító" kategória.
Sok Magyarországon csodaszépnek és sikeresnek tartott sztár színésznő próbált az 1930-as évek óta Amerikában filmszerepet kapni, de ott nem ütötték meg azt a minimális mértéket, hogy egy B vagy C kategóriás filmhez sikerüljön nekik. Gyakran még statisztaként sem.
Az ok: Nagyon más a nyugati ízlésvilág.
24
Az tény, hogy nyugaton az angolszászos vonások a felkapottabbak (tehát a szépségideálban is tetten érhető egyfajta rasszizmus) de azon a tényen nem változtat, hogy országon belül értelmezve létezik a jelenség (persze az országra jellemző szépségideálnak megfelelően).
Ha nincs IQ teszt, mert nem fontos ebben az országban, legalább lennének szép vezetőink...(sokat nem ér)
De nekünk ku*rva ronda és hü*lye vezetőink lesznek egyszerre, ha jobban körülnézel a közigazgatásban igazságszolgáltatásban vagy a gazdasági vezetők között.
Ez azért túlzás, hogy valaki vezető szerepben egyszerre buta és csúnya is.
Figyelj kérdezö, a te nézeted szerint, akkor szerintem mindenki rasszista, hisz én nem szeretem a gombát, én rasszista vagyok a gombákkal szemben.
Aki nem szereti a szökéket, az a szökék ellen rasszista.
Ebben a felállásban valóban mindenki rasszista, de te is, hisz nem szeretsz megégni pl., akkor te rasszista vagy az égés ellen….
Jesszus de nehéz volt ennyi baromságot leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!