Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Fejlődésnek tekinthető e az emberiség története? Indolkold is meg!
2010. okt. 12. 16:49
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha azt nézed, hogy tízezer éve vacogott az ember a hidegben, és röpke 30 év körül rendszerint be is fejezte a földi pályafutását, valamint, hogy egész élete során nem nagyon jutott messzebb párszáz kilométernél értelmes idő alatt ... azt hiszem, ez nevezhető egyfajta fejlődésnek, és nem hiszem hogy különösebben indokolni kellene.

maci

2010. okt. 12. 17:05
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát neekem mégis írnom kell erről 1-2 oldalt, gondoltam hátha valakinek valami ötlet :D
2010. okt. 12. 17:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Azt hiszem a te véleményedre kíváncsiak, nem pedig arra, hogy mit tudsz innen-onnan összelopni és a sajátodként eladni.
2010. okt. 12. 17:52
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem összelopni akartam, csak egy kiindulási pontot, mert nem tudom hogy fogjak hozzá. Általában ha kapok egy- két jó mondatot, akkor abból kiindulva tudok írni.

De mindegy is :)

Végülis nem azért van ez az oldal, hogy az ember kérdezzen, ugye? :)

2010. okt. 12. 17:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Arról kellene szerintem írnod, hogy miért fejlődés pl:az elektromos áram, az űrutazás, a halyó,repülő, és még annyi dolog van,amit az ember talált fel.A majmokhoz képest jól élünk.
2010. okt. 12. 18:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Amit maci indult abból már nagyszerűen el lehet indulni: leírod, miben fejlődtünk (utazás, egészség, eleve az emberek sokkal specializáltabb szakértelműek, azaz szociálisan, társadalmilag is fejlődtünk), végére leírni, hogy milyen szempontok szerint tekinthető ez esetleg visszalépésnek, lehet néhány zöld tirádát is írni.
2010. okt. 12. 19:18
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat :)

Sikerült megírnom

2010. okt. 12. 19:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Fejlődtünk szociálisan, és társadalmilag? te hol élsz?
2010. okt. 12. 19:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Összetettebb társadalomban élünk, mint régen? Igen. Pofád lapos ha csak hülyeség jön ki belőle.
2010. okt. 12. 20:53
 10/10 dellfil ***** válasza:

Én azért bevezetőben kitérnék a "fejlődés" kifejezés definíciójára. Továbbiakban vázolnám az emberiség történetét, és ha az emberiség életkörülményeinek változásai - a története során - e definícióval egyezéseket mutatnak, meg is van indokolva a kérdés. :)

dellfil

2010. okt. 12. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!