Az összeesküvés-elméleteseknek végül miért van mindig igazuk?
10
A vakcinák okozta ADE (antibody dependent enhancement) már bizonyított.
Nem haltál bele de gyakorlatilag immunrendszered sincs ami megvédjen egy esetleges újrafertőződéstől. Ezért 6 hónaponta újra sorba kell állnod újabb adagért.
Nekem sem okozott semmiféle megszünt immunrendszert az oltás, több mint másfél éve kaptam az utolsót, de azóta sem voltam még csak náthás sem, pedig nem üvegbúra alatt élek.
Meg az összes rokon, ismerös is ugyanolyan egészséges, mint elötte.
Ez tipikusan az az eset, hogy hülye, nem megalapozott cikkeket olvasol, esetleg ismert EGY embert, aki az oltás után beteges, és azt meg nem veszed észre, hogy elötte éppen ilyen volt.
13,14
Ez anekdotikus érvelés!
"Az amerikai kormány titkos UFO kutatási programjaival kapcsolatban mit tudsz mondani? Az is még pár éve néhány alufóliás fantazmagóriája volt…"
Visszatérve erre, már a 60-as években is mentek az amerikai ufókutatásról mindenféle találgatások, fantazmagóriák. Az azért nem tegnap volt. És igaz lett belőle bármi is? Nincs semmi konkrétum.
Ugyanakkor érdemesnek találom megemlíteni, hogy maguk az idegen bolygók szülöttei ettől még létezhetnek, nem zárható ki, hogy más, földidegen létformák is élnek valahol az univerzumban. A világegyetem elképzelhetetlenül óriási, elképzelhetetlenül sok csillaggal és bolygóval benne. Bár erre semmi konkrét alapom sincs kijelenteni, de szerintem annak kisebb az esélye, hogy a földi élet kialakulása egyszeri jelenség benne. Viszont annak megint csak irtó pici az esélye, hogy felfedezzük őket, annak meg még kisebb, hogy találkozzunk velük. Nem zárható ki, csak nagyon-nagyon kicsi az esélye.
Az ugye megvan hogyha nem lenne az oltottaknak immunrendszere akkor egy egyszerű horzsolásba is belehaltak már volna réges régen?
19
Most elsősorban a coviddal való újrafertőződésre értettem amely esetében a védettség néhány hónap elteltével negatív értékbe megy át, tehát nagyobb a megfertőződés esélye mintha nem oltottak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!