A társadalomról elmondható, hogy náci?
Hogy genetikamániás és le vagy felbecsüli az embert külső megjelenésre és fizikai adottságra?
Nagyon erre a következtetésre jutottam az emberi faj viselkedésének tanulmányozásával, számtalan vita folytatása után és viselkedésminták azonosítása következtében.
Lehet, hogy tévedek, de a megfigyeléseim eléggé pontosnak tűnnek.
10
Az én költségvetésemen csináltam nyilván.
Amiket te felsoroltál az minimum 10 millió dolláros kutatás.
Ha szponzor leszel azt is lebonyolítom neked. :)
Arroganciát meg tedd félre.
7
“ Vedd le magadról ezt a negatív szemüveget és talán meg is ismered az embereket, nem pedig rájuk erőszakolod a saját gondolataidat…”
Nem megismerni kell hiszen ezek sokszor ösztönös viselkedésminták amelyeket utólag megracionalizálnak. Persze olyan esetek is vannak amikor tanult viselkedésformák a társadalmi státusszal hozhatók összefüggésbe ugyanis az emberek többsége nagyon is foglalkozik a státuszának kérdésével.
14
Az igazság kizárása, szőnyeg alá söprése és tagadása.
Kedves Kérdező, #10 vagyok. Feltételezem a büdös életben soha nem vittél véghez semmilyen tudományos kutatást, lövésed nincs a tudományos módszertan működéséről, máskülönben volna fogalmad ennek a menetéről. Amit felsoroltam, az MINDEN tudományos kutatásnak alapvető kritériuma.
Gondolod minden kutatás 10millió dollárba kerül?
De segítek tájékozódni: a felsoroltakból egyedüli költség a vizsgálati személyek vizsgálatba való bevonása. Mintanagyságtól függ, mennyi lesz a vége.
Oh, a másik pedig a statisztikai program megvásárlása, de természetesen ha ezt egy egyetemi kutatócsoportban végzed, akkor az biztosított.
Kettőnk közül nem én vagyok arrogáns, aki "elhiszi magáról". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!