A társadalomról elmondható, hogy náci?
Hogy genetikamániás és le vagy felbecsüli az embert külső megjelenésre és fizikai adottságra?
Nagyon erre a következtetésre jutottam az emberi faj viselkedésének tanulmányozásával, számtalan vita folytatása után és viselkedésminták azonosítása következtében.
Lehet, hogy tévedek, de a megfigyeléseim eléggé pontosnak tűnnek.
Egy állítást mindenesetre leszögeznék. Én a társadalom része vagyok. A fentieket a legcsekélyebb mértékben sem fogadom el. ezen túl, számos ismerősöm van, akikről hasonló mondható. Tehát elég sok tagja van a társadalomnak, akik ezt komplett baromságnak tartják.
Ezen túl: egy olyan kijelentést, amely úgy kezdődik, "az emberi faj viselkedésének tanulmányozásával arra jutottam" körülbelül itt érdemes félretenni. Aki ezt megtette valóban, az van olyan híres (bizonyos körökben), hogy ismerjék munkásságát. Tehát semmit sem kell mondania, ismerjük cikkeit. Mindenki más mindössze nem tudja mit beszél.
Nem genetikamánia ez, csak egyfajta realitásérzék. Anélkül, hogy bármi bajom lenne például a feketékkel, ne mondjuk egy feketére hogy svéd, mert nem az. Sosem volt az és sosem lesz. Az embert a genetikája határozza meg, nem a papírjai. Egyszerű hasonlattal, hiába van magyar törzskönyve a BMW-mnek, az attól még mindenkor egy német autó marad.
A világnak van egy rendje, és ebben a rendben mindenkinek megvan benne a maga helye. Földrajzilag is.
A nácizmus egy fasizmust hirdető politikai irányzat, ahol az állam mindenható és nemzeti alapon működik.
A genetikai-, származási-, külső tulajdonságok alapján történő hátrányos megkülönböztetés inkább rasszizmus. Ami egyébként része volt a náci állam szervező elveinek, de nem kizárólagosan.
4
Ha lenne egy ilyen fellázadás is az szerintem érthető lenne hiszen senki sem akar kevesebb lenni mint más, nem akar másod vagy harmadrangú emberként élni. Ez természetes vágy, hogy mindenkivel egyenrangúként kezeljenek mint érző és gondolkodó lényt, aki nem tehet arról milyen lapokat osztottak neki.
Aki ezt nem fogja fel az nem csak náci vagy rasszista hanem egyenes lepaktált a gonosszal (ha hisz benne ha nem)!
1
“ Én a társadalom része vagyok. A fentieket a legcsekélyebb mértékben sem fogadom el. ezen túl, számos ismerősöm van, akikről hasonló mondható. ”
Értem. Válaszolnál arra, hogy milyen tagja vagy a társadalomnak, vannak szembetűnő fizikai hibáid?
Amennyiben nincsenek vannak a baráti körödben feltűnő fizikai hibával rendelkező emberek akiknek a társaságban pont ugyanolyan rangja és hangja van mint a többieknek, ha valamit szerveznek akkor elsők között hívják meg?
Szerintem te vagy az aki csak ilyen “náci” szemlélettel nézed a világot…. Vedd le magadról ezt a negatív szemüveget és talán meg is ismered az embereket, nem pedig rájuk erőszakolod a saját gondolataidat…
Több kérdésed olvashattuk már. Kb.: magad mindent tudó, az embert már egy pillanat alatt kiismerő istennek nézed, így nem csoda hogy mindenkit magad alá sorolsz, azt pedig az emberek nem szeretik. Ösztönösen sem…
Kedves Kérdező!
Kérlek fejtsd ki, hogy az "emberi faj viselkedésének tanulmányozása" az Nálad micsoda, pontosan hogyan történt?
Mi volt az eredeti hipotézised?
Milyen kísérleti elrendezést használtál?
Hogyan alakítottad ki a sztenderdizált helyzetet?
Milyen változókat vettél alapul?
Miként győződtél meg a kísérleti elrendezés validitásáról? Hogyan zártad ki az esetleges torzító tényezőket?
Milyen technikákkal törekedtél arra, hogy minimalizáld a saját előzetes elvárásaid eredményekre való befolyását? Volt kettős vak elrendezés?
Hány vsz-el (nyilván tudod, hogy ez vizsgálati személyt jelent) végezted el a kísérletet?
A minta homogenitását tudtad biztosítani?
Hogyan érted el, hogy általánosíthatóak legyenek az eredmények?
Milyen feltételek szerint soroltad be az egyes embereket a kísérlei- illetve a kontrollcsoportokba?
Az adatfelvétel hogyan történt? És az adatbevitel?
Mely statisztikai elemző módszereket használtál az adatelemzés során?
Ez milyen szignifikanciaszintet kaptál? Vagyis mi a II-es fajú hiba valószínűsége?
Kérlek, mesélj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!