A szépséget meg kell dicsérni vagy sem?
Figyelembe véve, hogy nem érdem hanem a természet műve, meg kell dicsérni?
Mert azt látja az ember, hogy nyakra-főre dicsérik az ilyen embereket oktalan.
"Hogyne érnének?
Maradva a felszínes pontozgatós rendszernél, csak szemléltetésképp. Ha például valaki mondjuk alapból csak 4-es, lehet hogy sosem lesz 10/10-es, de ha megfelelő módon ad magára, simán lehet belőle 7-es. Ha meg teljesen elhanyagolja magát, akkor 1-es."
A pontozgatós rendszer alapvetően nem felszínes, az ember csak így tudja értékekkel támasztani az álláspontját, máshogy nem. Az a felszínes, ha valakit besorolunk, hogy te márpedig 10/5 vagy és kész. De ha azt mondom, hogy szerintem valaki a tízes skálán (az én tízes skálámon) hetes, akkor az nem felszínesség, de én is jobban szeretem máshogy kifejezni magam.
De akkor térjünk ki a genetikára. A genetika nem minden, ez igaz és tény állítás, nem is vitás. De ha valaki (mondjuk azt, hogy nő) irtózatosan ronda arccal születik, akkor ha sportol és sportos lesz az alkata, akkor sem lesz sose szép nő, csak mondjuk jó alakú, esetleg jól is öltözött.
Azért ha akarnék linkelhetnék neked vékony nőt, akire sose mondanád, hogy szép nő.
A másik dolog, hogy alapvetően eltérő genetikával eltérő munka van a dologban. Egy genetikailag pálcika vékony nő minden sport nélkül vékony, pedig degeszre zabálhatja magát pizzával is. Szemben egy "levegőtől" is hízó nővel, aki irtózatosan sok lemondással tud tartani egy vékony alaktok, de annyi lemondással jár, hogy inkább többet eszik, de akkor nuku vékony test.
Szóval nem csak a genetikán múlik, de alapvetően a genetika határozza meg a dolgokat.
25F (A kérdésben direkt csajokról írtam, de lehetne pasikról is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!