A szépséget meg kell dicsérni vagy sem?
Figyelembe véve, hogy nem érdem hanem a természet műve, meg kell dicsérni?
Mert azt látja az ember, hogy nyakra-főre dicsérik az ilyen embereket oktalan.
1
Igen de van értelme?
Tudom, hogy az ember sok mindent csinál amiben nincs értelem. :) De érdekelne a logikája ennek.
"Igen de van értelme?"
Persze. Pl megdícséred, édesanyád milyen jól néz ki ma, máris feldobtad a napját.
5
Igen de a szépség mivel genetika ezért nem látom sok értelmét.
Mint ha azt ismételgetnénk, hogy a hegyek magasak, az erdők fásak, a tücsök zenél stb.
"Igen de a szépség mivel genetika ezért nem látom sok értelmét."
Meg ápoltság, meg jó ruhaválasztás, meg egészséges életmód, stb.
7
Igen ezek jók, de genetika nélkül semmit sem érnek. Tehát inkább csak szépségfokozók.
"Igen ezek jók, de genetika nélkül semmit sem érnek."
Hogyne érnének?
Maradva a felszínes pontozgatós rendszernél, csak szemléltetésképp. Ha például valaki mondjuk alapból csak 4-es, lehet hogy sosem lesz 10/10-es, de ha megfelelő módon ad magára, simán lehet belőle 7-es. Ha meg teljesen elhanyagolja magát, akkor 1-es.
“ Mint ha azt ismételgetnénk, hogy a hegyek magasak, az erdők fásak, a tücsök zenél stb.”
Nem tudom, mi azért ha elmegyünk kirándulni egy szép erdei útra, vagy kilátásra is megjegyezzük hogy milyen szép, gyönyörű. Mint írták nem kell, de lehet. Nem igazán világos miért csak az érdemekről lehetne visszajelzést adni. Nem csak az kelthet bennem valami benyomást amiért a másik sokat tett. Valami tetszik akkor tetszik, értelme annyi van mint bármelyik más társas interakciónak. Szoktunk ilyen kijelentéseket tenni. Ma szép időnk van, hú de rohadt hideg van, hát te aztán jó magasra nőttél stb. Szeretjük kifejezni amit érzünk, ha pedig a másik is jobban érzi magát tőle akkor nem tudom hol a probléma. Egyébként nem csak a genetikán múlik hogy nézel ki. Ha egy férfinak szép teste van azért dolgozott, ha valaki szépen felöltözik akkor arra pénzt, időt szánt, esetleg van valami stílusérzéke is és így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!