Titkon az emberek többsége jobbnak tartja magát másoknál?
1
Mindenki mindenkiz megszól, leszól ezért vagy azért, saját tapasztalataik szerint.
Én jobbnak tartom magam, de egyetlen tulajdonságot nem tudok mondani, amire ezt alapozom... yeah:)
Szerintem alapvetően több olyan ember van, aki jobbnak tartja magát az átlagnál, mint amennyi nem. A mai közfelfogás is azt sulykolja beléd, hogy mennyire higgy és bízz magadban, mennyivel többre vagy képes mint gondolod, mutasd meg stb. Ami tök jó, csak ez mindenkihez eljut, nem csak azokhoz, akik alábecsülik magukat :D
5
Igen, valami ilyesmire utaltam. Én is ezt tapasztalom. Emellett, szebbnek is tartja magát a többség a többségnél, igazságosabbnak és jószívűbbnek is. Ugyanakkor kevésbé irigynek és rosszindulatúnak.
Ezek a hiedelmek csak akkor fordulnak át belső konfliktussá amikor találkoznak olyan személyekkel akik bármely téren messze meghaladják az ő szintjüket. Ez zavart okoz és konfliktuskeresést azzal a személlyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!