Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Az északi népek (angolok,...

Az északi népek (angolok, írek, norvégok, svédek) stb barnásabbnak, kreolnak látnak minket magyarokat, románokat, szerbeket, bolgárokat stb?

Figyelt kérdés
2022. nov. 1. 09:39
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

10

Itthon sosem mondták ezt, mindig azt, hogy tipikusan magyaros arcom van. Amolyan ősmagyar.

2022. nov. 2. 16:01
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Aha, hát ez kicsit mesébe illő :D Nekem bajosan egyeztethető össze a kettő. Ha gondolod mutass egy képet, meglesnénk páran mennyire ősmagyar, vagy mennyire arab az az arc.
2022. nov. 2. 16:05
 13/27 anonim ***** válasza:
4%
Ősmagyarok akiket honfoglalónak is neveznek genetikailag totál idegenek, mongoloid-perzsa keveredésre emlékeztet. Nyelvük idegen csing-csang-csung török nyelv volt, nem kapcsolódik a finnugor nyelvhez amit ma magyarnak nevezünk. Árpád népe egy idegen kislétszámú hódító katonai elit volt, nem voltak jelentős számban jelen a Kárpát-medencében.
2022. nov. 2. 16:07
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem olyan nagy a szórás a magyarok megjelenésében hogy nehéz egy konkrét típust kiemelni, több is teljesen általános. Még gimisként dolgoztam egy étteremben ahol azért akadtak bőven külföldi vendégek is. A legtöbb európai vendég amíg nem hallottam hogy valamilyen nyelven megszólal, számomra megállapíthatatlan volt hogy magyar vagy nem, függetlenül attól honnan jött. Ami kicsit kínos is volt mert (nem csak én) a köszöntés nyelvét aztán gyakran elhibáztam. Ősmagyarozni inkább a kelet-ázsiai beütésű arcokat szokták.
2022. nov. 2. 16:13
 15/27 anonim ***** válasza:
9%
14-es! De olyanok etnikailag magyarok között nincsenek, csak a kun kisebbség maradványai akik a török háborúkat túlélték.
2022. nov. 2. 17:15
 16/27 A kérdező kommentje:

14

Vágott szemem van igen, meg csontos arc. De nagyon fehér a bőrön tél idején. Nyáron kicsit megbarnulok. Egy kicsit.

2022. nov. 2. 17:40
 17/27 anonim ***** válasza:
5%

Mi az a csontos arc? Mi az a vágott szem? Mongolredőd nőtt a szemeden?

Ugye tudod mi az a mongol idiótizmus és miért nevezték annak?

[link]

2022. nov. 2. 17:57
 18/27 anonim ***** válasza:
90%
Azért mert a mongoloknak magasabb az átlag IQ eredményük mint a magyaroknak.
2022. nov. 2. 18:20
 19/27 anonim ***** válasza:
Ja azért nem találtak fel semmit.
2022. nov. 2. 19:29
 20/27 anonim ***** válasza:
A magyarok sem.
2022. nov. 2. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!