Nagyon fehér a bőröm, ajánlanátok valamilyen barnító krémet ami természetazonos módon tudna segíteni hogy barnásabb színem legyen?
"A fehérbőrűek általában így barnulnak le."
Nagy tévedésben vagy. Én fehérbőrű vagyok, soha az életben nem használtam barnító krémet. Viszont nyár elején elkezdtem szedni a dr. Chen Béta-karontin vitamint, plusz megnöveltem a sárgarépa bevitelemet és láss csodát, nem égtem le és elég szépen barnultam is.
Igen, tudtam értelmezni a butaságos kérdésedet, és az egyik kijelentésedet javítottam ki. Csak hogy még véletlenül se élj abban a tévképzetben, hogy egy mesterséges vacak majd neked egészséges módon ad barnához hasonló színt. Sőt, amit magadra kensz az a bőrödnek káros.
Sokkal egyszerűbb, ha karotintartalmú ételeket eszel. Egészségesebb és kifizetődőbb.
Szia. Ajánlom a Bali Bodyt ! Én már szinte mindent kipróbáltam. Csak ez a jó. Hófehér vagyok.
Sand tropezt és a Loving Tant ki ne próbáld!! Sárga leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!