Önbarnító használtról mesélnétek kicsit?
A Dove önbarnítós testápolóját néztem ki világos bőrre, de még sosem használtam semmi ilyesmit. Megnéztem pár videót, tisztában vagyok vele, hogy hámlasztás, hidratálás, utánna a barnító stb.
Az nem teljesen tiszta, ha arcra kenem, akkor a szemkörnyékkel mi van? Valahogy a szem alatt és szemhély felé is be kenitek? Mert hát különben egy inverz panda lennék.
Hátatok, hasatok...az egész testeteket bekenitek ugye? Addig amég megszárad mit tudtok kezdeni magatokkal, álltok és várjátok?
Vámpírfehér vagyok egyébként, barnulni nem tudok, csak pöttyösödni. Szoli szóba se jöhet.
Hány naponta kellene újrajátszani ezt a procedúrát, hogy legyen egy kis színem?
Én a pinkpandáról rendeltem barnítót. Love at first tan a neve. Violet base árnyalatú. Könnyű hab állagú, lilás színű, mert így nem lesz sárga hatású. A mikor felviszem, akkor is van színe, így jók látom hova kell még tenni. Ez a szín elég sötét, de nem kell félni, mert az csak felvívő szín. Az fürdésnél lejön.
Vettem dmben kesztyűt, azzal viszem fel. Este végzem általában, és így is alszom. Nekem nem fog meg semmit ez a barnító.
Szőrtelenítek és radírozok barnítás előtt. Aztán a szárazabb részekre(térd, könyök, lábfej stb) hidratálót teszek, hogy ne legyen erősebb színű ott.
Felviszem kesztyűvel a testemre, a kézfejemre és lábfejemre ecsettel viszem fel. Sokkal jobban el lehet dolgozni.
Reggel pedig zuhanyzok, és kész is. Ha esetleg vlhol foltos, oda este megint teszek.
Huu én használtam önbarnítót, 2 nyáron is..
Na már most mellette szóló érvem, hogy jó, hogy lehet viszonylag "egészségesen barnulni", nem napokat töltesz el a napon vagy szoláriumban...
Na de nagyrészt csak hátránya volt számomra. Igaz, hogy sárgásan barnított, bár én alapból sárgásabb vagyok, ezért ez legalább nem zavart. Előtte szőrtelenítettem, fürödtem, radíroztam. Majd felvittem. Na a gondok ott kezdődtek, hogy itt-ott szárazabb a kezem, pl ujjaim közt, így "csodásan" megfogta ott, hiába mostam kezet. Befogta a világos ruháim is vagy az ágyneműmet (én is mindig alvás előtt végeztem el a műveletet). És a kedvencem az volt, hogy amikor megizzadtam, a hajlatoknál gyönyörűen lekopott...😅 Így a térdhajlatomnál hátul vagy a könyökhajlatnál elöl szépen virított a fehér tenyérnyi folt. Én kb 2-3 naponta kentem újra magamat.
Idén és már tavaly nyáron inkább a szolit választottam. Nem egészséges, nem ajánlom, de nincs vele macerám és az én egyéni döntésem, ettől még tudom, hogy káros.
Idén kicsit későn kezdtem el a szolit, így én is a Dove önbarnító testápolóját használtam, hogy legyen pluszban színem. Na ezzel az önbarnító testápolóval sokkal pozitívabb a tapasztalatom, mint egy sima önbarnítóval! Ha nem kenem fel minden mm-re, akkor sem foltos és semmin nem hagyott nyomot, és a hajlatoknál sem lettem fehérebb, pedig a közepestől a sötét színig választottam árnyalatot. Azért az igaz, hogy akkor volt már egy minimális színem a szolitól, nem hófehér bőrön használtam, azon sajnos nincs tapasztalatom, hogy milyen lehet, krémmánián viszont sokan dicsérik, hogy szoli nélkül is elégedettek a hatásával. :)
A Dove-ot nem kell lemosni ugye? Akár mindennap is lehet használni és fokozatosan barnít?
Ment a zöld mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!