Valaki ki tudná fejteni nekem a 30-as válasz mondanivalóját?
2022. okt. 20. 20:26
32/43 anonim válasza:
31# csak épp korrigáltam azt a bődületes fåszságot amit a 13-mas válaszodban írtál
2022. okt. 20. 21:42
33/43 anonim válasza:
18# hát a linkbe máris felfedeztem már az első 2 szóba hibát . Azt írják old kingdom vagyis ó királyság de ilyen sose volt Egyiptomba,Egyiptomba óbirodalom vagy archaikus kor, középbirodalom, és új birodalom volt
2022. okt. 20. 21:49
34/43 anonim válasza:
Az meg még viccesebb hogy az utolsó piramist a közép birodalomhoz írták de valójában az új birodalom elején épült az utolsó piramis ami egy lépcsős piramis volt szóval ez kB 1000+1 sebből vérzik
2022. okt. 20. 21:51
35/43 anonim válasza:
Te olyan hülye vagy, hogy az nem igaz. Művtöri órát egész biztos, hogy életedben nem látogattál.
Minden angol szakirodalomban Old Kingdomnak hívják az Óbirodalmat és a Középbirodalomnál említett piramist valóban a középbirodalomban építették. Az más kérdés, hogy a te a szélsőségesen visszamaradott agyaddal nem vetted észre, hogy a piramisoknak csak egy kis része van a linken felsorolva.
A helyesírási hibáktól való hemzsegése a szövegednek még inkább bizonyítja, hogy az utolsó szóig igaz, amit rólad írok.
2022. okt. 20. 23:11
36/43 anonim válasza:
35# jaaaa akkor te biztos jobban tudod mint az MTA professzorai akik azt a szakirodalmat írták amiből tanultam biztoooos te vagy az okos .
2022. okt. 20. 23:13
37/43 anonim válasza:
Te legfeljebb az elmegyógyintézetben találkoztál MTA professzorokkal.
2022. okt. 20. 23:15
38/43 anonim válasza:
35# amúgy meg oké lehet hogy kingdomnak írják de akkor is hibás az az állítás hogy az utolsó piramis a közép birodalom idején épült . A XVIII. Dinasztia ideje volt az utolsó amelyikben építettek piramisokat az pedig az új birodalom korában volt
II. Ramszesz volt az első aki elkezdte a szikla sírokba való temetkezést. Legalább is róla tudjuk hogy oda temették el
2022. okt. 20. 23:23
39/43 anonim válasza:
37# na ennyit az indokaidról mondj egy ész érvet elöször aztán beszélhetünk. Én leírtam most azt amit mindenhol írnak te neveden ennyire futotta : "Te legfeljebb az elmegyógyintézetben találkoztál MTA professzorokkal."
Melyikünk a hitelesebb
2022. okt. 20. 23:24
40/43 anonim válasza:
Amúgy az is bizonyítja hogy tudod hogy hülyeséget beszélsz hogy rögtön személyeskedsz rohadt feszült ember lehetsz. (Várom hogy privátban elkezdj ócsárolni de hát az is csak téged minősít na Tschüss
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!