A nőknek vannak "furcsább" okai, indokai egy férfi visszautasításában vagy a férfiaknak egy nő visszautasításában?
"Föl sem vetődik benne, hogy mondania kéne."
Igen: ennyire becsüli a másik embert.
"Ha nem, akkor legtöbbször meg kéne tanulnia."
Kitől?
Hogyan?
Te nem fogod tanítani, az 100%
Míg hasonló esetben elvárnád tőle ugyanezt.
Persze, vannak nevelési hiányosságok.
Akkor meg ezt kell elmondani neki.
De nem úgy, hogy "nevelési hiányosságaid vannak", aztán a másik jöjjön rá, hogy mi, ha tud.
Az a helyzet, hogy TE TUDOD, hogy mi a bajod vele!
NEKED kellene elmondani - a helyett, hogy elvárod a másiktól a gondolatolvasást.
Persze létezik olyan, hogy nem tudod vagy nem mered megfogalmazni - ez a te hibád.
Akkor meg ezt mondd el.
"egyik orrcimpád 1 icipicivel kisebb mint a másik, vagy a szemöldökeid között nincs elegendő távolság "
Ha te ezt KOMOLYAN elhiszed, akkor sokkal butább, vagy, mint ahogy eddig gondoltam!
Már leírtam néhányszor: a nők kiszagolják a férfi immunrendszerét, és ha ez nagyon hasonlít az övékéhez, akkor nem lesznek szerelmesek.
Ez nem tudatos döntés, és legtöbbször a nő ezt nem is tudja megfogalmazni. EZ az a bizonyos "kémia", amit mindig emlegetnek.
Ezért is lehet ilyen, amiről szó volt: hogy nem tudja megmondani, mi az ok.
Meg lehet más miatt is, mert a nők nagyon kombinálnak. Továbbgondolják a dolgokat, és olyat is feltételeznek, ami nincs is.
15
Nem még azelőtt, hogy kinyitnám a szám? Én úgy tudtam…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!