Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » A nőknek vannak "furcsább"...

A nőknek vannak "furcsább" okai, indokai egy férfi visszautasításában vagy a férfiaknak egy nő visszautasításában?

Figyelt kérdés
2022. febr. 22. 15:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

"Föl sem vetődik benne, hogy mondania kéne."

Igen: ennyire becsüli a másik embert.

"Ha nem, akkor legtöbbször meg kéne tanulnia."

Kitől?

Hogyan?

Te nem fogod tanítani, az 100%

Míg hasonló esetben elvárnád tőle ugyanezt.

Persze, vannak nevelési hiányosságok.

Akkor meg ezt kell elmondani neki.

De nem úgy, hogy "nevelési hiányosságaid vannak", aztán a másik jöjjön rá, hogy mi, ha tud.

Az a helyzet, hogy TE TUDOD, hogy mi a bajod vele!

NEKED kellene elmondani - a helyett, hogy elvárod a másiktól a gondolatolvasást.

Persze létezik olyan, hogy nem tudod vagy nem mered megfogalmazni - ez a te hibád.

Akkor meg ezt mondd el.

2022. febr. 22. 21:54
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

"egyik orrcimpád 1 icipicivel kisebb mint a másik, vagy a szemöldökeid között nincs elegendő távolság "

Ha te ezt KOMOLYAN elhiszed, akkor sokkal butább, vagy, mint ahogy eddig gondoltam!

2022. febr. 22. 22:11
 13/18 anonim ***** válasza:
14%

Már leírtam néhányszor: a nők kiszagolják a férfi immunrendszerét, és ha ez nagyon hasonlít az övékéhez, akkor nem lesznek szerelmesek.

Ez nem tudatos döntés, és legtöbbször a nő ezt nem is tudja megfogalmazni. EZ az a bizonyos "kémia", amit mindig emlegetnek.

Ezért is lehet ilyen, amiről szó volt: hogy nem tudja megmondani, mi az ok.

Meg lehet más miatt is, mert a nők nagyon kombinálnak. Továbbgondolják a dolgokat, és olyat is feltételeznek, ami nincs is.

2022. febr. 22. 22:17
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Hol van ilyenkor Mojjo? Nem lesz, aki számon tartja a napi incel kérdéseket.
2022. febr. 23. 03:09
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha már szaglás, a nők kiszagolják az inceleket is. Te ezt nem érzed magadon, kérdező, de a nők számára rendkívül kellemetlen és összetéveszthetetlen savanyú "fosszag" leng körül téged. Hiába próbálod elfedni bármivel is, ahogy kinyitod a szád, megcsapja őket.
2022. febr. 23. 07:49
 16/18 A kérdező kommentje:

15

Nem még azelőtt, hogy kinyitnám a szám? Én úgy tudtam…

2022. febr. 23. 08:46
 17/18 anonim ***** válasza:
70%
Napi trollunk megérkezett.
2022. febr. 23. 21:35
 18/18 MDaniel98 ***** válasza:
Ez szerintem erősen szubjektív, ezért nehezen meghatározható.
2022. febr. 28. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!