Egy olasz (újaltin nyelvek és kultúrák) szakkal mennyire lehet szerintetek elhelyezkedni?
Sziasztok!
Jelenleg szakváltás mellett döntöttem. Nagyon érdekelnek a nyelvek és elég jó is vagyok bennük (gyorsan tanulok). Olasz szakon gondolkoztam mivel nagyon tetszik a nyelv és a kultúra is, csak félek, hogy nem tudnék elhelyezkedni vele. Jelenleg van egy francia ill. egy angol közép nyelvvizsgám, a franciámat szeretném fejleszteni és felvenni minornak, de más ötletekre, meglátásokra is nyitott vagyok.
Előre is köszönöm a választ :)
Leginkább nyelvtanárként tudnál így elhelyezkedni, ha a tanárszakot is felveszed. Esetleg még olyan munkát találhatsz, ahol az elvárás érettségi és a nyelvtudás. Talán szállodai recepciósként is jól hasznosítható az angol, francia, olasz kombó, bár lehet, ott a német kell, de ez csak tipp.
Még elmehetsz valamilyen céghez olasz tolmácsnak.
már leírták mire lehet hasznosítani
főleg pesten keresik a francia és olasz nyelveket a cégek
viszont ilyen tudással bőven kérhetsz pénzt
az olasszal dolgoztam azonban nekem nem érte meg a sok hajtás, stressz függetlenül a jó pénztől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!