Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Hogy van? Nincs új? A nap alatt.

Hogy van? Nincs új? A nap alatt.

Figyelt kérdés
Már egész délután ezen törtem a fejem,de nemtudtam,így megkérdezem.
2010. szept. 6. 19:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Őőőőőő tessék?
2010. szept. 6. 19:57
 2/14 anonim ***** válasza:
mármint a nap elvileg ég és ,hogy "leég" a felszíne és van e új nap alatta?Hogyha ez a kérdés akkor a nap egy olyan gázgömb amiben nukleáris folyamatok működnek.A nap 1 másodperc alatt annyi anyagot éget el mint amennyit a föld összes atomreaktora 1 év alatt.
2010. szept. 6. 20:05
 3/14 anonim ***** válasza:

No az a ciki, amikor már normálisan kérdezni se tud valaki :D

Egy aranykulcsocska díjat azért kapsz így is. Gratulálok :P

2010. szept. 7. 11:58
 4/14 A kérdező kommentje:
Cuki az anyátok!A kérdőjel azt jelzi hogy oda melyik szó illik,és ez egy közmondás.Hát nemtudom hogy ti elvégeztétek-e a nyolc általánost,de szerintem nem....
2010. szept. 7. 12:14
 5/14 A kérdező kommentje:

*Ciki

különben Gábormaci drága nem ciki,én tudok kérdezni,csak neked felfogni elég nehézkes...

2010. szept. 7. 12:15
 6/14 anonim ***** válasza:

Nos nem akarlak bántani, de szerinted mért nem érkezett elfogadható válasz? Ezek szerint mindenkinek felfogásával baj van ... Ismered a viccet:

Rádió hírek:

Vigyázzanak mert egy őrült szembe autózik a forgalommal az autópályán ... Mire valaki aki épp hallgatja:

- Mi az hogy egy ? Mind !!!

Szóval drága barátom, kicsit nézz magadba mielőtt bárkinek édesanyját a szádra veszed, mert orrba váglak ...

és ha megengedsz egy tiszteletteljes javaslatot, máskor úgy fogalmazz, hogy érthető(bb) legyen. pl így:

"Sziasztok! Van egy mondás, valahogy így: "Nincs új a nap alatt..." vagy valami ilyesmi. Egész nap törtem a fejem. Nem jöttem rá pontosan hogy is van. Segítenétek?".

És bár elvégeztem többek közt "a" 8 osztályt is, szerintem nem megerőltető egy ilyesfajta mondat sem.

maci

2010. szept. 7. 12:41
 7/14 anonim ***** válasza:
2010. szept. 7. 16:14
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó
2010. szept. 7. 18:32
 9/14 anonim ***** válasza:

Igazad van Maci, a kisöreg egy kicsit agresszív, és idiótaságokat kérdez.

Nem magát kifejezni tudja

e

2010. szept. 9. 00:05
 10/14 anonim ***** válasza:

Egyetértve Macival, kiegészítve azzal, hogy ha te elvégezted volna a 8-at, és jártál volna vallás órára, akkor tudnád azt is, hogy nem egy "mondás", hanem egy igerész, ami szállóigévé vált: Salamon mondta.

És a kérdezésnek vannak szabályai, nem működik itt az önkényeskedés. :P :)

2010. szept. 9. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!