Hogy van? Nincs új? A nap alatt.
No az a ciki, amikor már normálisan kérdezni se tud valaki :D
Egy aranykulcsocska díjat azért kapsz így is. Gratulálok :P
*Ciki
különben Gábormaci drága nem ciki,én tudok kérdezni,csak neked felfogni elég nehézkes...
Nos nem akarlak bántani, de szerinted mért nem érkezett elfogadható válasz? Ezek szerint mindenkinek felfogásával baj van ... Ismered a viccet:
Rádió hírek:
Vigyázzanak mert egy őrült szembe autózik a forgalommal az autópályán ... Mire valaki aki épp hallgatja:
- Mi az hogy egy ? Mind !!!
Szóval drága barátom, kicsit nézz magadba mielőtt bárkinek édesanyját a szádra veszed, mert orrba váglak ...
és ha megengedsz egy tiszteletteljes javaslatot, máskor úgy fogalmazz, hogy érthető(bb) legyen. pl így:
"Sziasztok! Van egy mondás, valahogy így: "Nincs új a nap alatt..." vagy valami ilyesmi. Egész nap törtem a fejem. Nem jöttem rá pontosan hogy is van. Segítenétek?".
És bár elvégeztem többek közt "a" 8 osztályt is, szerintem nem megerőltető egy ilyesfajta mondat sem.
maci
Igazad van Maci, a kisöreg egy kicsit agresszív, és idiótaságokat kérdez.
Nem magát kifejezni tudja
e
Egyetértve Macival, kiegészítve azzal, hogy ha te elvégezted volna a 8-at, és jártál volna vallás órára, akkor tudnád azt is, hogy nem egy "mondás", hanem egy igerész, ami szállóigévé vált: Salamon mondta.
És a kérdezésnek vannak szabályai, nem működik itt az önkényeskedés. :P :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!