Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Miért takarjuk el a külső...

Miért takarjuk el a külső nemi szerveinket és miért csinálunk ekkora ügyet a szexből?

Figyelt kérdés

Mondok egy példát: tegyük fel, hogy mondjuk eltakarnánk a kézfejet, mert az "az ördögé" vagy mit tudom én. Tabuvá tennénk. Kimondani se lenne szabad, a "kézfej" káromkodássá válna, minden éretlen gyerek azzal viccelődne. Egy idő után megjelenne a graffitikben, az underground kultúrában, és mindig bekiabálná órán egy gyerek, és a tanár elvörösödne, a többiek röhögnének. Ez lenne a menő, ezzel viccelődne mindenki, ezt firkálná mindenki, ezzel sokkolná a másikat mindenki.

----------------------------------------------------------

Most ezzel a példával a szex iránti viszonyunkat akartam szemléltetni. Mármost az, ami a természet csodája, az ember kiteljesedése, a legnagyobb élvezet, az miért jutott erre a sorsra? Miért tesszük gúny tárgyává és miért tabu? Nem gondoljátok, hogy a világ javarészt azért tart ott, ahol, mert tele vannak az emberek elfojtott vágyakkal, amik agresszióvá alakulnak? Mire jó ez a színjáték? Miért nem vállaljuk fel, hogy emberek vagyunk, mindennel együtt, ami ezzel jár?

2010. szept. 4. 21:06
1 2
 1/20 anonim válasza:
Miért lenne már tabu a szex? Kb.a csapból is az folyik... -.-
2010. szept. 4. 21:08
 2/20 A kérdező kommentje:

Nem gondolhatod komolyan...

Persze, MA MÁR tényleg az folyik a csapból is, de tedd fel magadnak a kérdést: miért kellett a felszínre hozni? Eddig miért volt tabu? Valahol egyébként mindig is az marad valószínűleg... soha nem tudjuk olyan hétköznapian emlegetni, mint mondjk a zuhanyzást...

2010. szept. 4. 21:14
 3/20 anonim ***** válasza:
Mert ugyan, ki a bré kíváncsi arra, hogy ki vagy hányan sikálták ki a beszédpartnerem, ráadásul volt-e ürülékszétkenés a dologban?
2010. szept. 4. 21:18
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

A fiatalok központi témája a szex. Csak ez érdekli őket,akár a perverz módok is.

Csak megjegyzem,hogy 100 évvel ezelőtt,már az is izgalmas volt egy férfi számára,ha meglátta a nő ruhája alól kivillanó bokáját! Régen mondta egy öregúr a TV-ben,hogy ma már nincs semmi a nők pucérsága miatt,ami megmozgatná a fantáziáját! Mindent lát,és nincs semmi illúziója!

Elég rossz lenne,ha mindenki télen-nyáron ruhátlanul járna! Még rágondolni is rossz,milyen látvány lenne egy nő amikor menszesze van,vagy egy férfi izgalmi állapotban! Valószínűleg ez is közrejátszik,még a természeti népeknél is a nemiszervek eltakarásában.

2010. szept. 4. 21:26
 5/20 anonim válasza:
Dehogynem... szerintem ma már teljesen természetes a szexről beszélni! Amúgymeg azért volt tabu, mert valójában senkinek semmi köze hozzá, hogy az emberek mit csinálnak egymás nemi szervével. És sokakat nem is érdekel!
2010. szept. 4. 21:26
 6/20 anonim ***** válasza:
90%

Állj ki az utcára, és beszélj hangosan a szexről. Megmondjam mi lesz, senki?

Aztán állj ki, és hangosan kiabáld, hogy nem is volt holokauszt, vagy hogy mekkora a cigánybűnözés, vagy mennyi a bevándorló Európába.

Tudod mi lesz? Szerintem fél órán belül lesittelnek, vagy annyi sem kell.

Akkor: mi is a tabu téma?

2010. szept. 4. 21:28
 7/20 anonim ***** válasza:
64%

21:28 még mielőtt lesittelnék, jól meglincselik az utcán ezt a fenomént, hogy jó sokan lássák.

Azért tabu téma, mert a közönséges vadállatok is ezt művelik a természetben.

Az ember ennél SOKKAL intelligensebb. Nem kefélnek fűvel fával, akit csak meglátnak, mint az állatok! Túlnépesedés lenne, és ugye nem lehet ennyi embert élelmezni, meg a zsúfoltság is megnőne, a járványok és betegségek pedig elkerülhetetlenek.

Azért IS tabu téma a szex, mert az ember egy olyan élőlény, amely GONDJÁT VISELI az utódainak, nem pedig olyan állat, mint a természetben oly sok, hogy elpottyantja a gyerekeit ide oda.

2010. szept. 4. 21:59
 8/20 anonim ***** válasza:
94%

na meg persze képzeld el, ha senki nem takarná a nemi szervét. mindenki gusztustalan mód megkívánná, akit csak meglát, és meg akarná hágni, mint egy állat, a másik meg mondjuk menekülne, mert az illető undorító.

állnál a boltban a sorba 1 kiló szeletelt kenyérért, és akkor valaki hátulról beakasztana neked.

ha szerencséd van, akkor nem azonos nemű veled... merthát ugye ott vannak a homoszexuálisok is. pasi létedre futnod kellene, mert néhány análvadásznak áll rád a répája.

na tetszik ez az elképzelt világ?

2010. szept. 4. 22:06
 9/20 anonim ***** válasza:

22.06-valóban így lenne!

Meg úgy őszintén én nem vagyok kíváncsi más nemi szervére, meg más nemi életére se!PEdig nem vagyok prűd se.

És egyébként is manapság már a csapból is a szex folyik.

2010. szept. 4. 22:14
 10/20 anonim ***** válasza:

nagyobb hajlandóság lenne a PEDOFÍLIÁRA!

de most komolyan kérdező, örülnél neki, ha napi 5x hágnák meg a lányodat az utcán mindenféle emberek?

2010. szept. 4. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!