Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Szerintetek azt miért nem...

Szerintetek azt miért nem ismerik el, hogy az idegrendszer erőssége, ingerküszöbe lényegében behatárolja amiket elérhetsz az életben?

Figyelt kérdés

A minap elegem lett a főnököm agresszív alfa beszédstílusából és kiálltam magamért, visszaválaszoltam és megmondtam beszéljen szépen. Büszke is voltam magamra amiért megtettem. Ennek az ára viszont az volt, hogy idegileg lemerültem, a pulzusszámom nagyon megugrott, remegtem. Gondoltam ezzel vége és több gondom nem lesz vele.

De 5 perc múlva megint jött egy újabb körre. Fel volt máris töltődve és dupla vehemenciával “dorgált”. Nem tudtam már reagálni. Nem volt idegi erőforrásom hozzá.

Miért bagatellizálják az ingerküszöb jelentőségét és inkább gyávasággal vádolják az embert?

2021. okt. 28. 10:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én szerintem ezt a legjobban küzdősportban tudod fejleszteni.(Tapasztalat) pl. Ha valaki kóstólgatott, akkor elég volt, egy határozott fellépés és nem kellett beerni a képét. De ehhez mentálisan megkell erősödni és fizikailag sem árt.
2021. okt. 28. 11:10
 2/11 A kérdező kommentje:

1

Jó de most arra edzek, hogy be tudjam fenyíteni az embereket? Á az már régen rossz.

2021. okt. 28. 11:33
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem kell befenyíteni csak megtanulsz határozattan kiállni magadért ha a helyzet úgy kívánja.
2021. okt. 28. 11:44
 4/11 A kérdező kommentje:

3

De ez azzal jár, hogy azt közvetítem, hogy ha kell beverek neki? Emberi faj, édes Máriám!

2021. okt. 28. 11:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Miért az jobb na elnyomjak? Vagy nem mersz egy másik pasi szemébe nézni az utcán mert félsz tőle? Te aztán egy igazi férfi vagy.
2021. okt. 28. 12:51
 6/11 A kérdező kommentje:

5

Nem akarok állatként élni csak mert mások úgy élnek. Ideje feljebb lépni az evolúciós lépcsőn!

2021. okt. 28. 13:07
 7/11 anonim ***** válasza:

"Ketfele ember letezik: aki ut, es akit utnek."

Mike Tyson

2021. okt. 28. 13:38
 8/11 A kérdező kommentje:
Ez a fórum nem a boxról szól.
2021. okt. 28. 13:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Az affér a főnökkel azért esélytelen csak úgy, mert a főnök a status quo szerint feletted áll. Ezt nagyon nehéz megfordítani neked is és neki is. Ezért ment azonnal vissza és nyomott le. Hogy tudjad, hogy te vagy lenn. Ez szerintem nem az idegrendszer erősségét mutatja, hanem azt, hogy eleged lett a fsságaiból, de mindhiába.
2021. okt. 28. 19:51
 10/11 anonim ***** válasza:

Abszolút nem jól jártál el.

Bizonyára nem egyszer hallottad a megnyilvánulásait, de eddig elviselted, pedig megtehetted volna, hogy finoman jelzed neki, hogy nem tetszik a stílusa.

Ilyen esetben teljesen felesleges kenyértörésre vinni vele a dolgot, mert ha egyébként normális munkahely, megfelelő fizetéssel, akkor ki lehet bírni, esetleg kicsit próbálod óvatosan finomítani, hogy ne sértődjön meg, ha meg más problémáid is vannak, akkor jobban teszed, ha keresel egy másik melót és udvariasan elköszönsz, maradjon magának, vagy bosszantson mást - ha értelmes egyébként, akkor veszi a lapot, ha meg nem, akkor meg úgyis mindegy, falra hányt borsó az ilyet illemre tanítani.

Belemászni egy olyan konfrontációba, amiben csak veszthetsz, nem túl okos cselekedet, gyakorlatilag értelmetlen, mert nincs olyan munkaadó, amelyik eltűrné, hogy egy beosztottja kioktassa, még ha annak igaza is van.

2021. okt. 29. 04:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!